• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Bij de zoektocht naar een nieuwe tent kan het lastig kiezen zijn. Lees meer

Hendriks favoriete tenten

Keuze stress bij het zoeken van de juiste tent

Bij de zoektocht naar een nieuwe tent kan het lastig kiezen zijn. Er is een heel groot aanbod en iedere tent en merk heeft wel eigen unieke eigenschappen die perfect aansluiten bij jouw gebruik. Gelukkig kunnen we deze keuze stress al een stuk minder maken dankzij onze favoriete tenten pagina. Hier laten wij de tenten zien die bijzonder goed zijn en nee dit zijn niet meteen alleen de duurste tenten uit het assortiment. Gebruik deze pagina om je keuze te filteren en er achter te komen welke soort tent jou het beste past.

Lees meer

Bij de zoektocht naar een nieuwe tent zijn er twee belangrijke vragen. Hoeveel personen moeten er in de tent slapen en wat voor soort vakanties er worden gedaan met de tent. Aan de hand van deze vragen kan je namelijk al een deel van de tenten overslaan omdat deze simpelweg niet bij jouw gebruik passen of juist veel te klein of veel te groot. Bij alle soorten tenten moet je ook rekening houden met de bagage van iedereen. Des te meer mensen in de tent des te meer ruimt neemt de bagage ook in de slag. Ben je met 2 personen dan kan je het beste voor een 3-persoons tent gaan, tenzij je voor de allerlichtste oplossing wilt gaan.

De pagina met de favoriete tenten van Kampeerwereld kom deels tot zijn recht dankzij persoonlijke ervaringen van de verschillende soorten tenten. Alleen op deze manier kunnen we eerlijk zijn over de voor- en nadelen van de tenten en zijn we nog meer overtuigd van de kwaliteit of juist teleurgesteld. Door zelf met de tenten weg te gaan kunnen we jou het beste advies geven omdat we weten waarover we praten. Hier komt geen werkboek aan te pas want dan zou iedereen een tent kunnen verkopen. om deze reden vind je ook allerlei soorten tenten op deze pagina. Van familie tot lichtgewicht.