• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Daktenten

Daktenten

Wanneer je lange reis maakt wil je natuurlijk goed slapen. Lees meer

Daktenten voor een bijzondere slaapplek

Wanneer je lange reis maakt wil je natuurlijk goed slapen. Hoe mooi is het om dat te doen bovenop je eigen auto. Een daktent zet je open en je kan direct slapen. De volgende morgen klap je deze dicht en je kan weer op pad. Een ander groot voordeel van daktenten dat deze altijd goed ventileren. Tegenwoordig kan je vrijwel op iedere auto een daktent monteren en heb je geen Land Rover of Toyota nodig al spreekt dit wel het meeste tot de verbeelding. Ons assortiment daktenten is compleet inclusief bijbehorende accessoires als luifels en ondertenten.

Lees meer
Lijst
Foto's

Tegenwoordig is de functie van een daktent compleet anders dan de eerste. Toen was het de bedoeling zo hoog mogelijk te liggen zodat er geen (gevaarlijke) dieren in je slaapzak konden kruipen. Denk maar aan de savannes in Afrika of de trails in Australië. Tegenwoordig wordt een daktent voornamelijk gebruik voor het gebruiksgemak, een andere slaapplek of gewoon puur voor het uitzicht in de ochtend. Want zegt nu eerlijk. Wanneer je boven de tenten in de omgeving uitsteekt heb jij het beste uitzicht. Ook zijn de materialen lichter dan vroeger en kan je dus ook op de gewone auto een daktent plaatsen.

De daktenten van Koala Creek bestaan enkel uit materialen van topkwaliteit en hebben veel doordachte, unieke handige details. Avontuurlijke reizen vinden namelijk zelden plaats onder normale omstandigheden. Wanneer je een daktent bij ons koopt weet je zeker dat je tegen weer en wind beschermd bent. Koala Creek beschikt over een breed aanbod aan daktenten, maar ook noodzakelijke accessoires voor jouw daktent op je auto om zo het autokamperen naar een hoger niveau te tillen. Ben je benieuwd naar de kwaliteit van de daktenten of hoe deze nu precies werken, dan ben je altijd welkom bij ons in de showroom in Ermelo.