• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Gamaschen

Gamaschen

Gamaschen, ook wel gaiters genoemd, zijn van die producten die je pas gaat waarderen op het moment dat je ze mist. Lees meer

Met gamaschen voorkom je nattigheid

Gamaschen, ook wel gaiters genoemd, zijn van die producten die je pas gaat waarderen op het moment dat je ze mist. Je kan waterdichte schoenen hebben en toch natte voeten krijgen als je door hoog gras of sneeuw loopt. Ook de onderkant van je broek kan dan nat worden. Om dat te voorkomen heb je gamaschen. Een soort hoes die je over je schoen en onderkant van je broekspijp heen doet om zo nattigheid te voorkomen. Gamaschen trek je makkelijk aan en kunnen ook gedragen worden in combinatie met bijvoorbeeld stijgijzers. Dus met een paar gamaschen in je tas voorkom je nattigheid!

Lees meer
Lijst
Foto's

Wie gamaschen hoort of ziet denk misschien dat dit alleen iets is voor bergsporters of hele actieve wandelaars. Maar niets is minder waar, deze gamaschen zijn multifunctioneel. Heb je bijvoorbeeld een hond ,dan kan je deze tijdens de winterse maanden ook gebruiken tijdens het uitlaten. Op de hei, in het bos en het hoge gras houden gamaschen je voeten en broekspijpen lekker droog. Natuurlijk zijn gamaschen ook voor bergklimmers, actieve wandelaars en avonturiers een onmisbaar item in de tas, maar ook als je gewoon even de hond gaat uitlaten kan het een hele uitkomst zijn.