• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

OUTR is een merk van Outdoor Campus, een kachel- en haarden specialist met meer dan 30 jaar ervaring. Lees meer

Outr

OUTR: een buitengewoon outdoor cooking merk

OUTR is een merk van Outdoor Campus, een kachel- en haarden specialist met meer dan 30 jaar ervaring. Het merk staat voor fun-loving, extravert en gezelligheid. De laatste jaren is het concept ‘outdoor living’ steeds populairder geworden. Het opzetten van het merk OUTR, een merk dat zich specialiseert in outdoor producten, was daarom een logische stap. Ze richten zich met hun assortiment op mooie en kwalitatieve producten die het samen buiten zijn, het samen koken en het samen genieten van lekker eten nog fijner maken. Om dit vorm te geven heeft OUTR producten zoals de Kamado, terrasverwarmer en pizzaoven in het assortiment.

Lees meer
Lijst
Foto's

De Kamado is het meest bekende product van OUTR. Dit is een eivormige houtskool barbecue die voorzien is van vuurvaste keramische materialen. Daarmee wordt de warmte, rook en typische barbecuesmaak in de Kamado geïsoleerd en gereflecteerd. Daarnaast is de temperatuur door zijn gesloten vorm overal in het toestel gelijk en is deze gemakkelijk constant te houden. De buitenzijde van de Kamado is voorzien van een emaillaag waarmee de barbecue bestand is tegen alle weersinvloeden. Daarbij geeft het de eivormige barbecue een unieke stijl. Deze stijlvolle look wordt helemaal compleet gemaakt met de houten snijplanken aan weerszijden van de OUTR Kamado.

Bij zo'n mooi product als de Kamado hoort een ruim aanbod aan accessoires. Met deze accessoires kan je je kookplezier gegarandeerd verhogen. Een eerste goede upgrade voor je Kamado is het gietijzeren rooster. Deze houdt de warmte langer vast in het rooster, zorgt voor een gelijke warmteverdeling en is erg duurzaam. Naast barbecueën kan je met de OUTR pizzasteen ook pizza’s bakken. Een hele kip klaarmaken? Met de Chicken Sitter wordt dit een fluitje van een cent. Wij raden aan om je barbecue afgedekt op te ruimen voor een langere levensduur. Zo is er ook voor de OUTR Kamado een passende afdekhoes. Bovenstaande en nog veel meer andere accessoires bieden een heerlijke ervaring.