• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Je caravan of camper aan de buitenkant onderhouden is natuurlijk vanzelfsprekend want je wilt natuurlijk dat deze zo lang mogelijk meegaat, maar laten we ook de binnenkant niet vergeten. Lees meer

Vochtonttrekker

Zeg maar gedag tegen vocht met een vochtonttrekker

Je caravan of camper aan de buitenkant onderhouden is natuurlijk vanzelfsprekend want je wilt natuurlijk dat deze zo lang mogelijk meegaat, maar laten we ook de binnenkant niet vergeten. Het komt dan ook voor dat er vochtvorming plaatsvindt waardoor er schimmels ontstaan en het materiaal aangetast kan worden. Dat is niet goed voor zowel je gezondheid als jouw kampeer onderkomen. Daarom hebben wij ook een vochtonttrekker en extra navulverpakkingen in ons assortiment. Zo heeft vocht in jouw caravan of camper geen kans!

Lees meer
Lijst
Foto's

Door gebruik te maken van een vochtonttrekker verlaag je op een makkelijke manier de luchtvochtigheid in een ruimte. Deze is handig voor op vakantie in je caravan of camper. Hiernaast kan je de vochtvanger ook goed gebruiken in bijvoorbeeld je slaapkamer thuis of in de auto. Het plaatsen van een vochtvanger brengt dan ook voordelen mee voor op de langere termijn. Hierdoor is er minder kans op schimmelvorming en is er minder of geen aantasting in het materiaal van de ruimte waar je deze plaatst. Een handige vochtonttrekker is dan ook die van het merk Sorbo. Deze koop je bij ons gemakkelijk online of in de winkel.

In ons assortiment vind je naast navulverpakkingen ook de vochtonttrekker inclusief navulling van het merk Sorbo. Door deze speciale vulling werkt deze vochtvanger nog beter dan je misschien van andere merken gewend bent. Het design is compact waardoor je er eigenlijk altijd wel een fijne plek voor kan vinden. Zo voorziet deze jou van vochtbestrijding zonder er ongemak van te ervaren. Voor het beste resultaat zet je de vochtvanger op een stabiele ondergrond. Wanneer je deze in de caravan gaat gebruiken, is het aan te raden om ervoor te zorgen dat de lucht zo goed mogelijk kan circuleren rondom het interieur. Denk hierbij aan kastdeuren openzetten.