• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Na een heerlijk kampeerseizoen wordt het in de herfst voor veel mensen weer tijd om de caravan te stallen. Lees meer

Caravan- & Camperhoezen

Met deze hoezen houd je de caravan of camper schoon en droog

Na een heerlijk kampeerseizoen wordt het in de herfst voor veel mensen weer tijd om de caravan te stallen. Dit kan je thuis of bij een stalling doen, maar het probleem is vaak dat de caravan vies wordt. Zeker wanneer deze in weer en wind buiten komt te staan. Daarom zijn er speciale caravanhoezen. Deze hoezen gaan over de caravan heen en voorkomen op deze manier dat de caravan nat en vies wordt. In het voorjaar haal je de caravanhoes van de caravan en deze staat dan gelijk blinkend voor je klaar (mits hij schoon de stalling in gegaan is natuurlijk).

Lees meer
Lijst
Foto's

De caravanhoezen bij kampeerwereld.nl zijn opgebouwd uit meerdere lagen, waarvan één laag vaak bestaat uit een membraan. Dit membraan is waterdicht voor water van buitenaf, maar van binnenuit kan vocht er gewoon doorheen. Hierdoor kan de caravan (of camper) nog steeds ademen en voorkom je schimmel. De caravanhoezen worden over de opbouw getrokken en aan de onderzijde bevestigd met spanbanden of een elastisch koord. De breedte- en hoogtematen van een caravanhoes zijn vaak standaard. De lengte die je nodig hebt hangt af van de lengte van de caravan zonder de dissel mee te rekenen. Het wordt aangeraden deze lengte zelf op te meten.

Een caravanhoes is natuurlijk handig, maar hij dekt ook alle deuren af. Wat als je toch nog even binnen moet zijn? Om deze reden zijn de meeste caravan- en camperhoezen voorzien van ritsen aan de zijkant. Deze kan je openritsen, waarna je gewoon toegang hebt tot je caravan of camper zonder dat de hele hoes er af hoeft. Naast volledige caravanhoezen heeft kampeerwereld Hendriks ook dakhoezen. Deze bedekken alleen het dak van je caravan en voorkomen dat deze vies wordt. Dit is met name handig wanneer je caravan onder de bomen staat. Zo voorkom je vuiligheid als hars, bladeren en vogelpoep.