Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*
Relaxstoel

Relaxstoel

Op vakantie wil je natuurlijk ook een beetje ontspannen, daar is vakantie tenslotte voor bedoelt. De relaxstoel is hier extreem geschikt voor, het zit 'm al in de naam! Deze campingstoel heeft alles om compleet tot rust te komen. Waar let je op bij de aanschaf van deze stoel?

Heb je iets meer ruimte in de auto of caravan dan kan je prima een relaxstoel meenemen naar je vakantiebestemming. Houd er namelijk wel rekening mee dat deze stoelen ingeklapt meer ruimte in beslag nemen dan een normale campingstoel. Maar is ruimte geen probleem dan is een relaxstoel zeker het overwegen waard!

Van oorsprong is de relaxstoel ontworpen door Lafuma. Zij werden geïnspireerd door de stoelen waar astronauten in zitten. Omdat astronauten lange tijd in dezelfde houding moeten zitten, moet dat natuurlijk wel een fijne houding zijn. Daar was het begin van de relaxstoel. De leuning van deze stoel kan naar achteren worden gezet, waardoor je dezelfde houding hebt als een astronaut. En dus erg relaxed zit!

Een relaxstoel kan zonder opstaan versteld worden en je kan de meeste modellen vastzetten in de juiste stand. Door de gebogen vorm wordt je hele lichaam ondersteund, van je kruin tot aan je voeten.

Relaxstoel

De bekleding van een relaxstoel kan op 2 manieren vast zitten. Dit kan met elastiek of met clips. Elastiek zit aan de zij- en bovenkant door de stoel heen gevlochten zodat de bekleding aan het frame vast zit. Clips klik je van het frame aan de bekleding. Voordeel van elastiek is dat het mee rekt, maar het kan dus ook teveel uitrekken. Iets dat met clips niet zal gebeuren. Waar je het elastiek kan vervangen is dat bij clips niet mogelijk. Denk dus goed na of je kiest voor clips of elastiek.