• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Wanneer je denkt aan Bardani denk je al snel aan grote tunneltenten. Lees meer

Bardani tunneltenten

Tunneltenten bieden ruimte aan hele gezinnen

Wanneer je denkt aan Bardani denk je al snel aan grote tunneltenten. Tenten waar een gezin alle ruimte heeft, zelfs genoeg plek voor alle bagage. Deze tenten worden steeds wat ruimer wat ervoor zorgt dat er ook steeds luxere slaapmatten gebruikt kunnen worden. Eigenlijk kan je deze tunneltenten ook wel zien als een opvouwbaar kampeer chalet. Het enige verschil is dat de tenten gemaakt zijn van stof en geen eigen sanitair hebben. Ondanks de grote is het opzetten van de tunneltenten makkelijk en redelijk snel te doen.

Lees meer
Lijst
Foto's
Keuzehulp tenten V2
Bardani AirSpace 410 TC AIR - 5 Persoons Opblaastent
Leverbaar in 5 tot 7 werkdagen
2,599.00
2,399.00
Bardani AirWave 300 - 4 Persoons Opblaastent Grijs
Tijdelijk niet leverbaar
749.00
699.00
Bardani AirWave 260 TC AIR - 3 Persoons Opblaastent
Leverbaar in 5 tot 7 werkdagen
999.00
Bardani Spitfire 340 RSTC / 5 Persoons Tent Beige
Leverbaar in 5 tot 7 werkdagen
1,179.00
Bardani Royal Prestige 340 RSC / 5-Persoons Tent
Tijdelijk niet leverbaar
2,199.00
Bardani Royal Prestige 460 RSC / 6-Persoons Tent
Leverbaar in 5 tot 7 werkdagen
2,899.00
2,699.00

Bij de tunneltenten van Bardani moet je wel rekening houden dat deze toch wel aardig wat ruimte innemen. Zowel ingepakt als opgezet op de camping. Ben je er niet zeker van of je de tent op jouw favoriete camping kwijt kan, vermeld dit dan gewoon even bij de reservering. Dit voorkomt verrassingen bij aankomst. Opblaasbare tunneltenten hebben als nadeel dat deze uit een pakket bestaan. De slaapcabine en voorwanden kan je vaak wel los vervoeren. Tunneltenten met traditionele stokken kan je in meerdere pakketten vervoeren. Dit stelt je in staat om je auto of bagagekar gunstiger in te delen.

Bardani heeft ook tunneltenten in de categorie bijzettent. Deze zijn klein van formaat en kan je kwijt naast de grote tunneltent of caravan. Kenmerkend zijn de ruime slaapcabines en een klein voorportaal waar je je bagage kwijt kunt. Deze kleinere tunneltenten heb je zowel opblaasbaar als met traditionele stokken. Zo kan je kiezen welke tent voor jou het beste geschikt is en wat je fijn vindt om op te zetten. Heb je een opblaasbare tunneltent van Bardani als familietent dan is het natuurlijk mooi om hier een kleine opblaasbare tunneltent naast te zetten voor de kinderen. Het oog wil ook wat natuurlijk.