• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Voor het gebruik en onderhoud van je mobiele toilet zijn bepaalde vloeistoffen nodig. Lees meer

Thetford vloeistof

Voor je mobiele toilet gebruik je Thetford vloeistof

Voor het gebruik en onderhoud van je mobiele toilet zijn bepaalde vloeistoffen nodig. Hierdoor wordt zo’n toilet vaak ook wel chemisch toilet genoemd. Allereerst zijn er de blauwe (Aqua Kem Blue) en roze (Aqua Rinse Plus) vloeistoffen die voor een goede werking in respectievelijk de afvalwatertank en schoonwatertank worden toegevoegd. Daarnaast zijn er natuurlijk onderhoudsmiddelen zoals Thetford Cassette Tank Cleaner om de cassette tank schoon te maken, Thetford siliconenspray, Thetford badkamerreiniger en noem maar op. Met dit assortiment aan Thetford vloeistoffen, schoonmaakmiddelen en onderhoudsmiddelen wordt het gebruik van je mobiele toilet een stuk makkelijker en prettiger.

Lees meer

Een mobiel of chemisch toilet maakt altijd gebruik van de blauwe (Aqua Kem Blue) en roze (Aqua Rinse Plus) vloeistoffen, maar waar dienen zij eigenlijk voor? Een scheutje roze toiletvloeistof in het schone spoelwater houdt het water fris. Daarnaast laat deze Thetford vloeistof een beschermende laag achter om aanslag te voorkomen. Ook heeft het een smerende werking, dit verbetert de werking van het toilet. Een scheut blauwe vloeistof gaat in de afvalwatertank. Hier beschermt het de tank en bevordert het de afbraak van afvalstoffen. Daarnaast voorkomt het onaangename geuren. Beide Thetford toiletvloeistoffen zijn belangrijk voor een goed gebruik van het chemisch toilet en verlengen de levensduur.

Naast de blauwe en roze toiletvloeistoffen biedt Thetford nog andere vloeistoffen. Een bekende is het groene Aqua Kem Green, waarvan veel mensen zich afvragen waar dit dan voor dient. In feite werkt deze groene vloeistof hetzelfde als de blauwe vloeistof. Deze groene versie werkt echter op biologische wijze en is hierdoor een stuk minder schadelijk voor het milieu. Daarnaast heeft Thetford nu ook geconcentreerde versies van de roze, blauwe en groene vloeistoffen. Hiervan heb  je minder nodig en is de fles ook kleiner om mee te nemen. Ook vind je bij ons spullen voor de schoonmaak van je mobiele toilet, zoals Tank Freshener of Cassette Tank Cleaner.