• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Soms is er even geen toilet in de buurt. Lees meer

Thetford Porta Potti

De Thetford Porta Potti als mobiel toilet

Soms is er even geen toilet in de buurt. Het kan zijn dat je op de camping zit en het toiletgebouw ver weg ligt, je aan het verbouwen bent en even geen toilet hebt of dat je slecht ter been bent en het toilet zich te afgelegen bevindt. Voor dit soort gevallen is er de Porta Potti van Thetford. Dit is een mobiel toilet die van vrijwel alle gemakken is voorzien. Het heeft gewoon een toiletbril en kan ook gewoon doorgespoeld worden. Dankzij zijn compacte formaat vindt de Porta Potti al gauw zijn plekje. Zo hoef je niet meer op een nachtelijke speurtocht naar het toiletgebouw.

Lees meer
Lijst
Foto's

De Porta Potti is er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er compacte en vrij lage modellen die gemakkelijk weggeborgen kunnen worden. De hogere modellen bieden echter een grotere watercapaciteit waardoor je de spoeltank minder snel hoeft bij te vullen en de afvaltank minder snel hoeft te legen. Ook zitten deze hogere modellen net wat comfortabeler (met name als je slecht ter been bent). Daarnaast is er een verschil in spoelmechanisme. Bij de ene Porta Potti kan je spoelen met een knijppompje en bij andere toiletten met een drukpompje of zelfs een elektrisch pompje. Uiteraard verschilt de prijs naar maat en luxe.

De Porta Potti mobiele toiletten zijn zeer eenvoudig in gebruik. Vul de spoeltank met schoon water. Om dit water fris te houden en het spoelen makkelijker te maken voorzie je het spoelwater van een scheutje roze Thetford vloeistof (smeert en voorkomt aanslag). Een scheutje blauwe vloeistof in de afvaltank voorkomt onaangename geuren en beschermt de tank. Na je behoefte gedaan te hebben open je de toegang tot de afvaltank met de hendel en spoel je door gebruik te maken van het pompje. Hierna sluit je de toegang weer. Wanneer de afvaltank vol zit kan je deze loskoppelen en legen met behulp van de schenktuit.