• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Het kiezen van een slaapzak is een van de belangrijkste beslissingen die je neemt bij het voorbereiden van je outdoor- en kampeertrips. Lees meer

Coleman slaapzakken

Kies de juiste slaapzak bij de juiste reis

Het kiezen van een slaapzak is een van de belangrijkste beslissingen die je neemt bij het voorbereiden van je outdoor- en kampeertrips. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je kunt genieten van de dagen in de buitenlucht en het maximale uit je vakantie kunt halen. Met dit in gedachten hebben ze bij Coleman slaapzakken ontworpen met de nadruk op comfort, warmte en draagbaarheid. Of je nu met het gezin kampeert of buiten de gebaande paden trekt, de Coleman-slaapzakken geven je comfortabele nachten.

Lees meer
Lijst
Foto's

Coleman slaapzakken zijn allemaal getest volgens de Europese norm voor slaapzakken, met name de thermische eigenschappen. Deze evaluatie wordt gedaan door een aangeklede thermische paspop (thermo ondergoed en sokken) in de slaapzak te plaatsen. De slaapzak met de paspop wordt op een kunstmatige gekalibreerde ondergrond geplaatst en in een klimaatkamer opgesteld. Door bepaling van het warmteverlies van de pop en door middel van fysiologische modellen worden zowel de thermische weerstandswaarden als de gebruikstemperaturen berekend. Op deze manier weet Coleman precies welke waarden ze aan de slaapzakken moeten meegeven zodat jij weet welke slaapzak je nodig hebt.