• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Toen meneer Coleman in het donker zat besloot hij een lamp te maken. Lees meer

Coleman verlichting

Mr. Coleman, het helderste licht van zijn tijd

Toen meneer Coleman in het donker zat besloot hij een lamp te maken. Makkelijk in gebruik en vooral niet te duur. Toen dit gelukt was kwam er van meer mensen de vraag of ze deze lamp ook konden kopen. Ziehier het prille begin van het merk Coleman. Doordat de eerste lamp zo goed was is dit een stabiele basis geweest voor het merk van tegenwoordig. Uit respect en om de traditie trouw te blijven wordt deze lamp vandaag de dag nog steeds als logo gebruikt op alle producten van Coleman. Zelfs een moderne versie van de originele lamp wordt nog steeds geproduceerd en verkocht.

Lees meer
Lijst
Foto's

Tegenwoordig wordt er meer verlichting aangeboden door Coleman dan alleen de eerste lamp. De meeste olielampen zijn wel vervangen, maar de gas- en benzinebranders vinden nog steeds hun weg naar de consument. De reden hiervan is dat het een echt kampeergevoel geeft. Je doet de lamp niet 123 aan, maar je moet er iets voor doen. Natuurlijk zitten er ook nadelen aan dit soort lampen en een daarvan is dat je deze beter niet binnenshuis, in een tent of caravan kan gebruiken. Er komen dampen vrij en die zijn niet gezond in een slecht ventilerende ruimte.

Om toch lampen aan te kunnen bieden die je ook binnen kan gebruiken heeft Coleman ook een heel scala aan elektrische verlichting. Van zaklampen tot grote hang- en tafellampen. Ondanks dat deze elektrisch zijn is de visie hiervoor nog steeds hetzelfde: gebruiksgemak. Alle verlichting is makkelijk te bedienen en van de kwaliteit die je mag verwachten van een merk als Coleman. De meeste lampen werken op batterijen, maar tegenwoordig komen er steeds meer lampen die een oplaadbare accu hebben. Een bijkomend voordeel van deze Coleman verlichting is dat je ook eventueel een telefoon kan opladen via een USB poort.