• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Gas, het is er in allerlei soorten, maten en van verschillende merken. Lees meer

Coleman gas

Coleman gas bij Kampeerwereld Hendriks

Gas, het is er in allerlei soorten, maten en van verschillende merken. Zo hebben we bij Kampeerwereld Hendriks ook Coleman gas in ons assortiment. Je kent dit merk misschien van het welbekende rode logo met de lamp of van een van hun bekendste producten: de brandstof Coleman Liquid Fuel. De gascartouches in ons assortiment online en in de winkel passen op alle Coleman kooktoestellen en lantaarns die geschikt zijn voor afschroefbare gascartouches. Zo bereid je binnen mum van tijd een heerlijk maaltijd of breng je licht in de duisternis in een handomdraai!

Lees meer
Lijst
Foto's

Coleman is een merk dat ook perfect is voor mensen die voor het eerst gaan kamperen. Het assortiment is voor iedereen toegankelijk omdat deze goed betaalbaar is. Zo hebben wij bijvoorbeeld Coleman Performance Gas in ons assortiment. Dit is een gasmengsel van butaan en propaan die je binnen een breed temperatuurbereik op lage hoogtes kan gebruiken. De blikjes zijn hiernaast ook makkelijk en veilig in het gebruik. Er zit namelijk een opschroefbevestiging op en heeft een speciale dubbele veiligheidssluiting zodat je deze makkelijk loskoppelt en opnieuw aansluit zonder dat deze lekt.

Het team van Coleman heeft een passie voor outdoor en dat zie je dan ook terug in hun producten, zo ook in het Coleman gas. Met de dagelijkse drijfveer om mensen te stimuleren om naar buiten te gaan, blijven ze dan ook innoveren. Hoe jouw avontuur er ook uit ziet, van heerlijk relaxen met vrienden of familie tot een expeditie in ruige gebieden, de gezichten achter het merk denken graag mee en blijven testen en verbeteren om jou van hoge kwaliteitsproducten te voorzien voor jouw buiten avontuur. Benieuwd naar meer producten van Coleman? Kijk dan ook hier.