• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Coleman tunneltenten kan je op afstand al snel herkennen dankzij het vertrouwde logo van de klassieke lantaarn. Lees meer

Coleman tunneltenten

Veel ruimte en makkelijk op te zetten

Coleman tunneltenten kan je op afstand al snel herkennen dankzij het vertrouwde logo van de klassieke lantaarn. Ondanks dat het een klassiek logo is zijn de tunneltenten zeker van deze tijd. Je hebt hier een zee van ruimte in en ze zijn voorzien van alle gemakken die je tegenwoordig mag verwachten in een tunneltent. Voldoende ventilatie, stroomkabel doorvoer en dankzij de grote ramen kan je altijd naar buiten kijken. Het opzetten van de tunneltenten gaat makkelijk en snel. Een heldere kleurcodecodering geeft aan welke stok in welke stoktunnel moet. Eenmaal de stokken op spanning gebracht zet je de tunneltent als een harmonica uit elkaar en de tent staat. Haringen prikken en de scheerlijnen afspannen en je bent klaar voor de overnachting.

Lees meer
Lijst
Foto's

Door het tentdoek van polyester te maken zijn de tunneltenten van Coleman niet meteen de zwaarste en kan je deze makkelijk vervoeren en opzetten. Een ander groot voordeel van het gebruik van polyester als tentdoek materiaal is dat het vrij snel droog is. Zo ben je minder afhankelijk van het weer wanneer je gaat inpakken. Ook is de keuze voor glasfiber tentstokken een weloverwogen keuze. Dit materiaal is uitstekend wanneer je de tent meerdere weken op een plek laat staan. Ook is glasfiber relatief makkelijk te vervangen mocht er onverhoopt een stokdeel van je tunneltent breken. Alle gebruikte materialen in de Coleman tunneltenten maken deze goed op te zetten en niet onbelangrijk, ook goed betaalbaar.