• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Soms heb je wel eens een feestje waarbij de weersvoorspelling niet helemaal goed was. Lees meer

Coleman partytent

Partytenten van Coleman voor een snel en goed afdak

Soms heb je wel eens een feestje waarbij de weersvoorspelling niet helemaal goed was. Je kan dan een boze tweet sturen naar Piet, Erwin, Gerrit, Marjon of Diana maar je kan beter een partytent van Coleman opzetten. Dan blijven jij, je gasten en je telefoon droog. Waar de meeste partytenten een crime zijn om op te zetten, zijn die van Coleman in een mum van tijd opgezet en gebruiksklaar. Dankzij de koepelconstructie staan de Event Shelters redelijk vast en heb je over een groot oppervlak schaduw of droogte. Ze zijn niet allemaal waterdicht, maar een klein buitje kunnen de partytenten van Coleman prima hebben.

Lees meer

Naast een dak boven je hoofd kan je de partytenten ook uitrusten met extra wanden. Coleman heeft er twee ontwikkeld zodat je de tent op iedere plek kan gebruiken. De ene wand is helemaal gesloten. De andere wand is voorzien van een rits in het midden die je kan gebruiken als deur en heeft ook twee ramen. Met handige clips bevestig je deze snel en makkelijk aan het frame. Wanneer je lekker uit de wind wilt zitten, hang je eenvoudig een wand op en als de wind draait hang je deze simpelweg aan de andere kant. Ook kan je de deur openzetten wat er uitnodigend uitziet.

Het frame bestaat uit 4 losse bogen en een kruis. Alle delen van een boog zitten aan elkaar verbonden met een draad. Zo ben je niet aan het puzzelen welke buis bij welke hoort, maar kan je deze snel en makkelijk in elkaar zetten. Het opruimen van de partytenten is door de eenvoud ook snel te doen en hier hoef je geen dagdeel voor te reserveren. Alles past in een tas en is compact zodat je de Event Shelter van Coleman ook makkelijk mee kan nemen in de auto op vakantie of een picknick op het strand. Ook kan je deze overal makkelijk opbergen.