• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Doorgaans liggen  luchtbedden niet comfortabel. Lees meer

Human Comfort luchtbedden

Je hebt luchtbedden en luchtbedden van Human Comfort

Doorgaans liggen  luchtbedden niet comfortabel. Zeker wanneer je kijkt naar de tweepersoons. Wanneer er iemand op het luchtbed bij gaat liggen word je bijna gelanceerd. Human Comfort probeert dit tegen te gaan door de aparte luchtkamers te gebruiken. Ook zitten de interne afstandhouders dichter bij elkaar. Human Comfort gebruikt ventielen met een terugslagklep. Hierdoor wordt het oppompen van de luchtbedden een stuk makkelijker en is er minder ergernis wanneer de pomp uit het ventiel schiet en het bed weer leeg loopt. Al met al zorgt een Human Comfort luchtbed voor meer stabiliteit + comfort= beter en voor al lekker slapen!

Lees meer
Lijst
Foto's

Vanaf het ontstaan maakt Human Comfort al luchtbedden. Door de kennis van de producten en het contact met de klanten zijn zij in staat om goed en direct op de markt in te spelen. Ook is de betrouwbaarheid van de luchtbedden goed. De juiste materialen en technieken worden gebruikt. Omdat Human Comfort vanaf het eerste uur luchtbedden maakt is het ook een heel bekend merk binnen de kampeerwereld. Daarom was de keuze voor Kampeerwereld Hendriks niet moeilijk en is Human Comfort een vast onderdeel van het assortiment geworden. Luchtbedden van Human Comfort, maar ook slaapzakken en matten.

Human Comfort heeft verschillende modellen luchtbedden. Een voorbeeld is de Durtal serie. Dit  luchtbed is er in een één- en tweepersoons uitvoering. Door extra zacht geborsteld polyester als materiaal te gebruiken biedt dit luchtbed het voordeel van minder geluid bij het gebruiken van het luchtbed. Dit zorgt voor een betere nachtrust. Een ander model is het Florentin luchtbed. Deze is ook als één- en tweepersoonsluchtbed verkrijgbaar. Bij de Florentin is er dikker PVC gebruikt, dit maakt dat hij robuuster is dan anderen. Ideaal voor onverwachte logees of voor een weekend naar een festival. Zo is er voor iedereen wel een luchtbed van Human Comfort!