• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Dankzij de self inflatable techniek heb je altijd en overal een comfortabele Human Comfort slaapmat. Lees meer

Human Comfort slaapmatten

Top techniek: de self inflatable slaapmatten van Human Comfort

Dankzij de self inflatable techniek heb je altijd en overal een comfortabele Human Comfort slaapmat. Omdat deze slaapmatten zichzelf opblazen hoef je hier geen moeite meer voor te doen. Je pakt de mat uit, draait het ventiel open en een tijdje later heb je een comfortabel bed. Wil je de slaapmat iets harder hebben? Dan blaas je eenvoudig nog wat lucht bij met de mond. In het assortiment van Human Comfort is er voor iedereen wel een zelf opblaasbare slaapmat te vinden. Van betaalbaar tot een luxueuze slaapmat met hoes en van extra dik tot comfortabel. 

Lees meer
Lijst
Foto's
Keuzehulp slaapmatten V2

Mensen die het over “kramperen” hebben, hoeven zich hier nu niet meer druk over te maken. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende slaapmatten op de markt dat je op vakantie bijna net zo lekker kan slapen als thuis. En hiervoor hoef je niet eens in een 5-sterren hotel te zitten. Luchtbedden liggen meestal niet comfortabel en zijn ontzettend koud door het missen van isolatie. Daarom heeft Human Comfort hun lijn self inflatable slaapmatten in het leven geroepen. Er zijn verschillende soorten modellen te vinden zodat er altijd wel een zelfopblaasbare mat is die bij jouw wensen past.

 
Voor iedere slaper heeft Human Comfort de juiste slaapmat. Of je nu een compacte slaapmat wil, een tweepersoons, extra dik of juist dun of dat je een slaapmat wilt met een zachte hoes; Human Comfort heeft het. Een bestseller van hen is de Gentilly slaapmat, hierbij staat het slaapcomfort met stip op nummer 1. Doordat de self inflatable matten van Human Comfort een hoog slaapcomfort hebben, uit dit zich wel een een wat groter pakvolume. Natuurlijk hoort bij lekker slapen ook een goed kussen en ook daar zit je bij Human Comfort goed.