Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*
Garantie campingstoel

Garantie campingstoel

Garantie is misschien niet het eerste waar je over nadenkt bij het aankopen van een stoel voor je kampeertrip. Je gaat er natuurlijk vanuit dat er niets kapot gaat aan je campingstoel, maar toch is het belangrijk om je even te verdiepen in de garantie van een stoel.

Bij Kampeerwereld Hendriks hebben we campingstoelen van de merken: Crespo, Westfield, Dukdalf, Campart Travel en Lafuma. Dit zijn stuk voor stuk topmerken, maar het kan voorkomen dat er iets kapot gaat en dan is het wel erg handig om te weten hoe de garantie geregeld is. 

De garantietermijn verschilt per merk. Bij Westfield stoelen staat er een garantietermijn van 5 jaar. Dukdalf geeft 4 jaar garantie op haar stoelen en Lafuma 2 jaar. De standaard garantie van een Crespo stoel is 5 jaar, maar je kan hier nog een jaartje bij aan plakken door middel van de aankoopbon en het online aanmeldformulier van Crespo. 

Natuurlijk hopen we dat je nooit aanspraak hoeft te maken op de garantietermijn van je campingstoel, maar mocht dit toch het geval zijn dan kan je gerust contact openemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder met het afhandelen van de garantieprocedure.