• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Garantie campingstoel

Garantie campingstoel

Garantie is iets waar je liever niet mee te maken wilt hebben. Toch is het af en toe een onvermijdelijk iets. Je gaat er natuurlijk vanuit dat er niets kapotgaat aan je campingstoel, maar toch is het belangrijk om je even te verdiepen in de garantie van een stoel.

Op deze informatiepagina kom je erachter hoe de garantie geregeld is en hoe wij je hier verder mee kunnen helpen. Per type campingstoel is aangegeven hoe het zit met de garanties van de merken. 

- Garantie campingstoel

Bij Kampeerwereld Hendriks hebben we verstelbare stoelen van de merken: Crespo, Dukdalf, Campart Travel, Isabella, en Travellife. Dit zijn stuk voor stuk topmerken, maar het kan voorkomen dat er iets kapot gaat en dan is het wel erg handig om te weten hoe de garantie geregeld is. 

Relaxstoelen verkopen wij van het merk Crespo en Lafuma.

Merken die ons assortiment aan lichtgewicht stoelen opmaken zijn Alite, Helinox, Bardani en Vango.

Garantie op lichtgewicht campingstoel
- Garantie campingstoel

De garantietermijn verschilt per merk. Dukdalf geeft 4 jaar garantie op haar stoelen en Lafuma 2 jaar. De standaard garantie van een Crespo stoel is 5 jaar, maar je kan hier nog een jaartje bij aan plakken door middel van de aankoopbon en het online aanmeldformulier van Crespo (die je ontvangt bij aankoop van een Crespo stoel).

Alite biedt een Lifetime Guarantee aan en Helinox heeft een garantietermijn van 5 jaar. Vango hanteert een garantie termijn van 2 jaar.  

Natuurlijk hopen we dat je nooit aanspraak hoeft te maken op de garantietermijn van je campingstoel, maar mocht dit toch het geval zijn dan kan je gerust contact openemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder met het afhandelen van de garantieprocedure. 

- Garantie campingstoel

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen of langskomen in de winkel voor een persoonlijk advies.