• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Ligbedden en Stretchers

Ligbedden en Stretchers

Vaak worden de termen ligbed en stretcher door elkaar gehaald. Lees meer

Heerlijk genieten op deze ligbedden en stretchers

Vaak worden de termen ligbed en stretcher door elkaar gehaald. Met een ligbed wordt een bed bedoeld om op te zonnebaden, bijvoorbeeld een ligbed bij het zwembad. Met een stretcher, ook wel veldbed genoemd, wordt een bed bedoeld waar je 's nachts op slaapt. Er zit wel een degelijk verschil tussen de twee. Zoals te verwachten valt is het ligbed ontworpen om buiten op te relaxen bij goed weer en is de stretcher ontworpen om goed en gezond gedurende een langere tijd op te slapen. Het is daarom van essentieel belang een bed te kopen voor het doel waar je hem voor wilt gebruiken.

Lees meer
Lijst
Foto's

Vind jij dat ligbed bij het zwembad ook altijd zo lekker liggen en zou je deze zelf ook willen hebben om op elk moment te kunnen genieten van de zon? Zoek dan niet verder en neem een kijkje in ons assortiment ligbedden en stretchers. Je ligt lekker zacht en comfortabel op deze zonnebedden met verstelbare leuning. Naast het comfort zijn deze bedden ook bijzonder gebruiksvriendelijk. Ze zijn eenvoudig in en uit te klappen. Zo heb je het ligbed snel staan om ook die laatste zonnestralen mee te pikken. Natuurlijk is hij ook thuis in de tuin te gebruiken om lekker op te ontspannen.

Het veldbed is een wijdverspreid concept. Van die bedjes laag bij de grond en zo hard als een plank. Deze zal je niet meer in ons assortiment tegenkomen. De stretchers van tegenwoordig zijn een stuk verbeterd. Je hebt lagere en hogere stretchers, waarbij de lagere varianten handig zijn voor in de tent, maar de hogere fijn zijn voor in de voortent. Het materiaal is in de loop der jaren ook flink verbeterd. Je ligt nu lekker zacht door het stoffen materiaal dat ook nog eens goed ventileert. Komen de kleinkinderen logeren op de camping? Dan hebben we een leuk Kampa Bunkie stapelbed in het assortiment.  
 

Kan ik met natte badkleding op een ligbed gaan liggen?

Ook al is de bekleding niet waterbestendig kan je er rustig met natte badkleding op gaan zitten. Je kan het ligbed gewoon gebruiken bij het zwembad of aan het strand. Het probleem zit hem in langdurige vochtigheid. Dus voordat je de stoel opbergt in de caravan of schuur eerst goed laten drogen.

Zijn er (reserve)onderdelen te verkrijgen voor ligbedden?

Voor veel ligbedden zijn er onderdelen verkrijgbaar. Denk hierbij aan elastieken, dopjes enz. Deze onderdelen zijn niet alleen merk gebonden, maar zijn ook vaak gebonden aan het type stoel of ligbed. Helaas zijn er niet voor alle ligbedden onderdelen verkrijgbaar.

Is het nodig om een handdoek op een ligbed te gebruiken?

In principe niet maar hij blijft er natuurlijk wel mooier van. Vooral door gebruik van zonnebrand en door transpiratie of zout water kan de stof van je ligbed er minder mooi uit gaan zien.