• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Windschermen

Windschermen

Een windscherm is een artikel dat de geoefende kampeerder nooit meer thuis laat. Lees meer

Windschermen

Geen last meer van wind dankzij de windschermen

Een windscherm is een artikel dat de geoefende kampeerder nooit meer thuis laat. Zeker bij voortenten is een windscherm de ideale manier om een afscheiding te plaatsen die niet alleen de wind tegenhoudt, maar ook stof en zand. Om wel het gevoel te houden dat je niet alleen op de camping staat, zitten er in bijna alle windschermen ramen. Zo kan je de buurman blijven groeten en de omgeving in de gaten houden. De kinderen kunnen gewoon naast de caravan spelen zonder deze uit het oog te verliezen. Dezelfde vrijheid, maar dan zonder wind.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
Isabella Granite 3-delig Windscherm - Donkergrijs
Tijdelijk niet leverbaar
273.00
245.00
Bo-Camp Popular 2-delig Windscherm - Grijs
Tijdelijk niet leverbaar
32.95
Isabella Flex Grey 3-delig Windscherm - Grijs
Tijdelijk niet leverbaar
295.00
265.00
Isabella Sun 3-delig Windscherm - Grijs
Tijdelijk niet leverbaar
231.00
207.90
Walker 3-Delig Windscherm - Grijs
Tijdelijk niet leverbaar
266.00
199.00
Isabella Grey 4-delig Windscherm
Tijdelijk niet leverbaar
331.00
299.00
Isabella  North 4-delig Windscherm
Tijdelijk niet leverbaar
312.00
280.00
Isabella Mega Granite 4-delig Windscherm - Donkergrijs
Tijdelijk niet leverbaar
338.00
304.20
Isabella Mega Granite 6-delig Windscherm - Donkergrijs
Tijdelijk niet leverbaar
449.00
404.10
Isabella Linea 4-delig Windscherm - Zwart
Tijdelijk niet leverbaar
331.00
299.99
Isabella Ventus 4-delig Windscherm - Zwart
Tijdelijk niet leverbaar
331.00
299.00
  • 1

Je zal het net zien. Heb jij eindelijk een lekker kampeerplekje gevonden, kan je er niet lekker uit de wind zitten. Een windscherm biedt dan de oplossing! Zulke schermen zijn eenvoudig op te zetten en zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Om te voorkomen dat het scherm zelf wegwaait kan je deze afspannen met scheerlijnen of gebruik maken van de meegeleverde grondplaten. Zo staat deze mooi stevig en kan jij weer verder met het genieten van je vakantie. Even lekker een kopje koffie zonder dat er zand in terechtkomt of de krant van tafel waait. Dat is het betere kampeerleven.

Naast het tegenhouden van wind, zand en stof kan een windscherm ook zorgen voor een stukje privacy. Als je op een overvolle camping zit en iedereen constant bekijkt wat je doet, kan het lekker zijn om hier gedeeltelijk een schermpje voor te zetten. In deze gevallen kan je kiezen voor een dicht windscherm of een windscherm met kleine ramen. Houd jij wel van die gezelligheid en kijk je graag om je heen? Dan is een windscherm met grote ramen misschien meer iets voor jou. Zo is er altijd wel een windscherm te vinden dat bij jouw wensen past.

Een windscherm is een product waar vaak veel eisen aan worden gesteld. Logischerwijs moet hij je natuurlijk beschermen tegen de wind. Maar je hebt ook de keuze uit een dicht windscherm of eentje met hele en halve ruiten. Wil je glurende buren of juist wat meer privacy? Gelukkig kunnen wij voor iedere wens een windscherm aanbieden. Als seizoenskampeerder wil je hem langere tijd hebben staan en moet hij robuust en zwaar uitgevoerd zijn. Maar neem je een windscherm mee naar het strand dan hebben we deze lichtgewicht en compact. Wel zo handig als je naar het strand gaat en er niet mee wilt slepen.

Zelfs in ons assortiment kan het gebeuren dat het windscherm van jouw dromen er niet is of althans niet helemaal. Geen probleem zeggen we dan! In ons atelier kunnen we een windscherm zo (ver)maken dat deze precies is zoals jij wilt. Op deze manier heb je een uniek Hendriks windscherm zoals geen ander en kan je deze precies ergens tussen laten aansluiten. Dit is wel net zo comfortabel en dat wil iedereen. Voor het meedenken, de wachttijd en kosten kan je altijd bij ons terecht in het atelier onder de winkeltijden bij Kampeerwereld in Ermelo.

In de wereld van de tenten is er de laatste jaren een innovatie geweest op het gebied van opblaasbare frame delen. Geen zware frames meer die je in elkaar moet drukken met behulp van een tekening of het op spanning zetten van een tentstok, maar je sluit een pomp aan en in luttele minuten staat de luchtbuis strak en houdt een deel van de tent omhoog. Tegenwoordig heb je dit met familietenten, voortenten, deeltenten en zelfs bustenten. Bij deze groep horen nu ook windschermen met opblaasbare frame delen. Deze zijn net zo stevig en dankzij de scheerlijnen kan je deze ook perfect in de wind zetten. Anders zouden ze ook geen windschermen meer heten.