• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Wanneer je jouw servies voor op de camping compleet wilt maken dan hoort daar natuurlijk ook bestek bij. Mepal bestek sluit perfect aan op al het andere servies van Mepal. Lees meer

Mepal bestek

Bestek voor het hele gezin

Wanneer je jouw servies voor op de camping compleet wilt maken dan hoort daar natuurlijk ook bestek bij. Mepal bestek sluit perfect aan op al het andere servies van Mepal. Kies bijvoorbeeld voor besteksets die bestaan uit een lepel, vork en mes. Handig voor op de camping natuurlijk, maar ook om mee te nemen in je tas voor de lunch. Het is bijna zonde van het Mepal bestek om ze alleen maar op vakantie te gebruiken. Tijdens een barbecue, tuinfeest of als er veel gasten komen dineren biedt het bestek ook een ideale uitkomst. Maak je servies helemaal af met dit fijne Mepal bestek!

Lees meer

Het Mepal bestek is geen weggooi bestek maar bestek wat je keer op keer kunt gebruiken. De stevige lepels, vorken en messen zijn gemaakt van RVS  en de handvatten zijn 100% BPA-vrij. Het mes in de besteksets van Mepal is speciaal ontworpen voor het melamine campingservies. Wanneer je een “gewoon” mes gebruikt geeft dit snel krassen op het kunststof campingbord. Vork, mes en lepel houd je makkelijk bij elkaar doordat het bestek van Mepal een clip, hoesje of houder heeft. Daarmee is Mepal bestek niet alleen voor op de camping, maar ook handig voor onderweg!

De besteksets bestaan uit drie delen: een vork, een mes en een lepel. De handvatten van deze besteksets hebben allemaal een verschillende kleur, op deze manier kan je de kleur kiezen die het beste past bij jouw Mepal servies. Ook eierlepels maken deel uit van het Mepal Bestek assortiment. Dit is niet alleen handig op vakantie, thuis kan je ze ook heel goed gebruiken. Het voordeel van het Mepal assortiment is dat je deze altijd aan kan vullen wanneer er iets stuk is gegaan of als de gezinssamenstelling verandert. Welk bestek van Mepal kies jij?