• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Met de nieuwe lijn lichtgewicht slaapmatten van Exped is het echt comfortabel slapen overal waar je maar naartoe gaat. Lees meer

Exped lichtgewicht slaapmatten

Heerlijk slapen waar je maar wil

Met de nieuwe lijn lichtgewicht slaapmatten van Exped is het echt comfortabel slapen overal waar je maar naartoe gaat. Of dit nu een autovakantie is naar Zuid-Frankrijk, een kanotocht door Zweden of een 3-daags festival in de polder. Helemaal nieuw zijn deze slaapmatten nu ook weer niet, want de basis van deze lijn is de oude bekende Synmat. Je kan dus ook wel zeggen dat de nieuwe matten een 2.0 versie zijn op het gebied van materiaal en comfort. Net als het comfort is ook het pakvolume prettig. Klein en altijd makkelijk mee te nemen.

Lees meer
Lijst
Foto's
Exped Versa 5R M Slaapmat Donkerblauw
Op voorraad
169.95
152.99
Exped Dura 3R LW Slaapmat + Pumpbag Donkergroen
Tijdelijk niet leverbaar
189.95
170.99
Exped Versa 1R M Slaapmat Donkerblauw
Tijdelijk niet leverbaar
99.95
89.99
Exped Ultra 7R LW Slaapmat + Pumpbag Donkergrijs
Tijdelijk niet leverbaar
269.95
242.99
Exped Dura 5R MW + Pumpbag Slaapmat Donkergroen
Tijdelijk niet leverbaar
189.95
170.99

Exped heeft in het verleden wel eens gewisseld met de wijze van slaapmatten oppompen, maar nu hebben ze vastgehouden aan de beste manier en dat is met de pompzak. Met deze pompzak kost het vrijwel geen enkele moeite meer om de lichtgewicht slaapmatten op te pompen. Je klikt de pompzak simpel op het ventiel en door te “wapperen” met deze zak vult deze zich met lucht. De lucht duw je vervolgens de slaapmat in en dankzij het 1-wegs ventiel komt de lucht er niet meer uit. Herhaal dit vervolgens nog 3 of 4 keer en je kan heerlijk liggen.

Midden in de nacht word je wakker en voordat je met je ogen knippert weet je het al “dit wordt een lange nacht". Je ligt op de grond want er zit geen lucht meer in je slaapmat. Je bent nog zo voorzichtig maar toch heb je pech. Gelukkig worden er bij de slaapmatten van Exped plaksetjes meegeleverd. Zo kan je altijd je lichtgewicht slaapmat plakken om de eerstvolgende nacht wel weer lekker te liggen. Een nadeel is wel dat de lijm wat langer moet drogen, maar Exped heeft ook een plakset met een UV-lampje zodat de lijm binnen enkele seconden uitgehard is.