• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Lage wandelschoenen hebben bij veel mensen de voorkeur. Lees meer

Lage wandelschoenen

Veelzijdige lage wandelschoenen

Lage wandelschoenen hebben bij veel mensen de voorkeur. Deze schoenen komen dicht in de buurt van schoenen die je dagelijks draagt. Je voeten hoeven minder te wennen aan de nieuwe schoenen. Toch zijn deze wandelschoenen heel anders. Naast de comfortabele pasvorm zijn deze lage wandelschoenen ook heel duurzaam. Natuurlijk is het wel belangrijk om goed te bepalen hoe en waarvoor je de lage wandelschoenen gaat gebruiken. Sommige wandelschoenen zijn beter op bijvoorbeeld asfalt waar andere juist sneller zullen slijten. Ook is het gewicht van de wandelschoen belangrijk. Vaak geldt dat des te lichter een lage wandelschoen is des te sneller zal deze slijten. Maar zelfs met de lichtste lage wandelschoenen kun je probleemloos honderden kilometers wandelen.

Lees meer
Lijst
Foto's

Anders dan bij casual schoenen is de pasvorm erg belangrijk bij lage wandelschoenen. Je loopt hier niet alleen veel verder op maar de technieken in de wandelschoenen hebben geen foutmarge wat betreft de pasvorm. Past een wandelschoen net niet lekker dan merk je dit zodra je einden gaat wandelen. Goed passen is dus een must. Gelukkig is deze mogelijkheid er bij ons in de winkel. Naast een passend advies van onze specialisten kun je de lage wandelschoenen ook passen en testen onder het genot van een kop verse koffie. Denk bij het dragen van lage wandelschoenen ook aan de juiste sokken. Om met de mode mee te gaan heb je deze wandelsokken ook in lage modellen.

De meeste moderne merken maken lage wandelschoenen van kunststoffen. Deze zijn lichtgewicht en hiermee kunnen de meest moderne technieken op het gebied van comfort en pasvorm worden toegepast. De meer traditionele merken hebben ook lage wandelschoenen. Deze zitten ook vol met de nieuwste technieken maar zijn vaak ook beschikbaar in de wat zwaardere materialen als suède, leer en nubuck leer. Deze wandelschoenen zijn wat duurzamer maar ook wat zwaarder. Op deze manier kun je precies die schoen kopen die het beste bij jouw gebruik past en het belangrijkste, wat jezelf het meest prettig vindt zitten. Jij gaat er immers vele kilometers op wandelen.