• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Wanneer je op reis bent is nachtrust erg belangrijk. Lees meer

Marmot slaapzakken

Marmot slaapzakken zijn de basis van je nachtrust

Wanneer je op reis bent is nachtrust erg belangrijk. Iedereen weet dat wanneer je niet goed slaapt dit je vakantie aardig kan verpesten. Met de slaapzakken van Marmot leg je direct een goede basis voor een comfortabele nachtrust. Of je nu een donzen of een synthetisch slaapzak neemt; bij beide geldt dat ze voorop lopen in techniek. Marmot is op dit moment een van de eerste merken die een speciale runner op de rits hebben die voorkomt dat de binnen- en/of buitentijk tussen de rits komt. Deze is bijna op alle slaapzakken gezet zodat iedereen hier profijt van heeft.

Lees meer

Het unieke van met dons gevulde slaapzakken is de goede isolerende werking in combinatie met een laag gewicht en klein pakvolume. Dit is bekend terrein voor Marmot omdat deze al worden gemaakt sinds de oprichting van het merk. Synthetische slaapzakken zijn vaak zwaarder en niet zo klein te comprimeren als dons, maar als je kijkt naar de isolatie dan werkt synthetische vulling ook goed als het vochtig en nat is. Marmot heeft nu een lijn slaapzakken uitgebracht die bijna dezelfde eigenschappen hebben van donzen slaapzakken, alleen hebben deze een isolatie die synthetisch is. Lichtgewicht, klein pakvolume, goed isolerend en heel aantrekkelijk geprijsd.

Veelal de meeste slaapzakken die wij aanbieden van Marmot hebben het mummy model. Dit betekent dat ze onderaan taps toelopen. Het mummy model sluit goed aan op je lichaam, hierdoor heb je het snel lekker warm. Deze mummy modellen zijn compacter en lichter van gewicht. Overtuigd? Dan zijn er een paar dingen waar je op moeten letten. Zo is het belangrijk te bedenken voor welk seizoen en welke temperatuur je de slaapzak wilt gebruiken. Dit moet de isolatiewaarde van de slaapzak namelijk toelaten. Ook een keuze tussen synthetisch en dons zal gemaakt moeten worden. Marmot heeft een ruime keuze slaapzakken.