• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Speciaal voor de kleintjes onder ons heeft Kampeerwereld ook kinderslaapzakken in het assortiment opgenomen. Lees meer

Kinderslaapzakken

Speciaal slaapzakken voor de kinderen

Speciaal voor de kleintjes onder ons heeft Kampeerwereld ook kinderslaapzakken in het assortiment opgenomen. Deze kinderslaapzakken zijn kleiner uitgevoerd en zijn van leuke vrolijke kleuren voorzien. De slaapzakken zijn compact op te bergen om ze gemakkelijk te kunnen meenemen. In ons assortiment hebben wij verschillende deken- en mummy modellen. Een mummy model ligt warmer dan een deken model maar heeft wel minder bewegingsvrijheid. Dit doordat de slaapzak gevormd is naar het kinderlichaam en als een soort kledingstuk om je kind heen zit. Het is daarom belangrijk om te weten wat je kind fijn vindt en waar de bestemming heen gaat.   

Lees meer

Nu vraag je je misschien af waarom speciaal een kinderslaapzak kopen en niet een gewone slaapzak voor volwassene? Een slaapzak wordt opgewarmd door jezelf. Een kind is kleiner en heeft daardoor meer lucht om zich heen in een gewone slaapzak. Deze lucht moet door de lichaamswarmte van het kind worden verwarmt. Dit kost veel meer energie en tijd waardoor je kind het snel koud kan krijgen in een slaapzak voor volwassene. Het is daarom raadzaam om voor kinderen ook echt een kinderslaapzak te nemen. Je kind zal hierdoor niet naar beneden zakken en het niet zo snel koud krijgen.

Alle kinderslaapzakken in ons assortiment hebben een synthetische vulling. Het voordeel hiervan is dat het geen allergische reacties kan veroorzaken, tevens kan een synthetische slaapzak goed tegen vocht. De meeste synthetische vezels zijn behandeld tegen vocht waardoor ze hun isolerend vermogen behouden ook al is het vochtig tot nat. Een synthetische slaapzak is daardoor ook wasbaar. Dit is bij een kinderslaapzak wel erg prettig. Vind je het lastig om een keuze te maken? In onze winkel in Ermelo hebben wij showmodellen liggen die je kunt testen. Zo weet je zeker dat je met de beste kinderslaapzak de deur uitgaat.