• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Al meer dan 70 jaar is Campingaz een vertrouwd merk op het gebied van gasflessen en gasblikjes. Lees meer

Campingaz gas

Gas van Campingaz is wereldwijd verkrijgbaar

Al meer dan 70 jaar is Campingaz een vertrouwd merk op het gebied van gasflessen en gasblikjes. De cilinders of gasflessen zijn wanneer ze leeg zijn, om te wisselen voor een volle gasfles. Dit is zelfs in meer dan 120 landen mogelijk waardoor je als vakantieganger wereldwijd terecht kan om je gasfles om te wisselen. Voor de cartouches of gasblikjes van Campingaz geldt dat deze niet navulbaar zijn. Na gebruik kan je deze recyclebare gasblikjes gewoon weggooien. Handig is ook dat de Campingaz gas producten heel herkenbaar zijn door hun blauwe kleur!

Lees meer
Lijst
Foto's
Campingaz 907
Verkrijgbaar in de winkel
44.99
Campingaz 904
Verkrijgbaar in de winkel
35.99
Campingaz 901
Verkrijgbaar in de winkel
24.99

Of je nu een gasblikje of gasfles hebt van Campingaz; om de kwaliteit of veiligheid hoef je je geen zorgen te maken! Beide producten worden continu op deze twee belangrijke punten gecontroleerd. Bij de gasflessen van Campingaz is dit duidelijk zichtbaar door de rode dop. Hiermee heb je de garantie dat de fles gevuld is met de juiste kwaliteit en soort gas en dat de fles regelmatig wordt gecontroleerd en onderhouden. Voor een Campingaz gasfles betaal je geen borg of statiegeld, bij aanschaf ben je eigenaar van de fles.

De blauwe gasblikjes van Campingaz zijn misschien wel het bekendst onder de kampeerders. Deze blikjes zijn compact, licht in gewicht en zijn gevuld met een mengsel van propaan en butaan gas. Daarbij gebruikt Campingaz twee systemen: het zogenaamde prikblikje en het Easy Clic Plus systeem. Voordeel van het laatste systeem is dat je de brander van het blikje af kan draaien om vervolgens de gaslamp er op aan te sluiten. Bij een prikblikje is dit niet mogelijk. Voor beide systemen geldt dat Campingaz hier een productlijn voor heeft, deze zijn niet onderling uitwisselbaar.