• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

De meeste bekende artikelen van  Campingaz zijn waarschijnlijk wel de kleine gasbranders. Lees meer

Campingaz branders

De oudste Campingaz gasbrander in een modern jasje

De meeste bekende artikelen van  Campingaz zijn waarschijnlijk wel de kleine gasbranders. Hier is het ooit mee begonnen en vandaag de dag worden deze nog steeds geproduceerd. Wel iets moderner dan de eerste, maar de basis is vrijwel onveranderd. Tegenwoordig zijn er branders  die een piëzo ontsteking hebben, maar de meeste steek je gewoon aan met een lucifer of aansteker. De reden om geen piëzo ontsteking te gebruiken is dat de  Campingaz gasbranders op deze manier goedkoper zijn in productie en daarmee dus ook voordeliger voor de consument. Campingaz branders zijn betrouwbaar, veilig en praktisch zodat je ook onderweg en op de camping de heerlijkste maaltijden kan bereiden.   

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
Campingaz Bleuet Micro Plus Gasbrander
Op voorraad
24.99
19.99
Campingaz Base Camp with Lid Kooktoestel
Tijdelijk niet leverbaar
49.99
38.50
Campingaz Camping Kitchen 2 CV 2-Pits Kooktoestel
Tijdelijk niet leverbaar
69.99
62.50
Campingaz Super Carena R Gasbrander
Tijdelijk niet leverbaar
44.99
39.90
Campingaz Twister Plus PZ met Hoes Gasbrander
Tijdelijk niet leverbaar
44.99
39.90
Campingaz Twister Plus met Hoes Gasbrander
Tijdelijk niet leverbaar
34.99
29.99
Campingaz Camping Kitchen 2 CV PZ 2-Pits Kooktoestel
Tijdelijk niet leverbaar
79.99
72.50
Campingaz Bivouac Instastart Stove Emea Gasbrander
Tijdelijk niet leverbaar
54.99
47.99
Campingaz Camp Bistro Deluxe Kooktoestel
Tijdelijk niet leverbaar
39.99
Campingaz Single Burner R Gasbrander
Tijdelijk niet leverbaar
32.99
29.99
Campingaz Camping Cook CV 2-Pits Kooktoestel
Tijdelijk niet leverbaar
54.99
Campingaz Camping 206 S Gasbrander
Tijdelijk niet leverbaar
30.00
29.99
  • 1

Waar je eerder nog alleen gasbranders had voor “prikblikjes” zijn er ondertussen branders voor Campingaz gasblikken met een afsluitventiel. Deze draai je op je brander en kan je ieder moment verwijderen. Dit scheelt pakvolume. Een prikblikje kon je pas losdraaien als deze leeg was anders liep het gas eruit en kon je deze niet meer gebruiken. Deze nieuwe gasblikken draai je veel makkelijker op de branders. Daarnaast zijn er ook 1-pits branders voor de navulbare Campingaz gasflessen en deze draai je net zo gemakkelijk op de gasfles. Daarmee doet Campingaz waar ze goed in zijn; het de consument zo gemakkelijk mogelijk maken.

Wanneer het pakvolume niet van belang is en je wat meer wilt koken zoals thuis zijn er de kooktoestellen van Campingaz. Deze koffer kooktoestellen zijn naast dat ze gebruiksvriendelijk zijn ook makkelijk te vervoeren. Voor onderweg is er de Camp Bistro, een 1-pitsbrander die op een gascartridge of gaspatroon werkt. Deze zit al “ingebouwd”, dus geen gedoe met aansluiten. Ook de 2-pits branders van Campingaz zijn koffer kooktoestellen; na gebruik het deksel dichtklappen en klaar is Kees. De meeste van deze branders sluit je aan op de navulbare gasfles en plaats je op een campingtafel of campingkast.