• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Campingaz heeft niet alleen producten in het assortiment om mee te koken, maar heeft ook een hele lijn met verlichting. Lees meer

Campingaz verlichting

Met de gas verlichting van Campingaz hoef je nooit meer in het donker te zitten

Campingaz heeft niet alleen producten in het assortiment om mee te koken, maar heeft ook een hele lijn met verlichting. Het mooie van deze lijn verlichting is dat deze allemaal werken op gas. Hierdoor zijn de lampen niet alleen ontzettend makkelijk in gebruik maar hebben zij ook een grote lichtopbrengst. De verlichting van Campingaz is goed in te stellen en heeft een mat glas, dit geeft een mooier en verfijnder licht. Alle gaslampen van Campingaz zijn geschikt voor de wereldwijd verkrijgbare gasblikjes of gasflessen. Met de verlichting op gas van Campingaz hoef je nooit meer in het donker te zitten.

Lees meer
Lijst
Foto's

Wanneer je een lamp hebt die werkt met het Easy Clic systeem van Campingaz kan je deze gemakkelijk verwisselen met een brander. Dankzij het kliksysteem wissel je makkelijk en snel tussen brander en verlichting van Campingaz.  Een groot voordeel bij verlichting op gas is dat deze brandstof geen vervuiling aan de lamp geeft en hierdoor onderhoudsvrij is. Wanneer je gas aansteekt is dit een gele vlam en zijn er vlammen die je niet ziet. Het gloeikousje bij de gaslamp zorgt ervoor dat het licht witter wordt en hiermee de lichtopbrengst vergroot. Op den duur is het gloeikousje wel aan vervanging toe.

Iedere keer wanneer je het gloeikousje van de gaslamp aansteekt zal deze een beetje vergaan en zal je deze op den duur moeten vervangen. Ook is de gloeikous, wanneer hij eenmaal gebrand heeft, ook kwetsbaar voor aanraking. Gelukkig heeft Campingaz binnen het assortiment verlichting reserve gloeikousjes zodat je, wanneer nodig, deze gemakkelijk kan vervangen. Een ander kwetsbaar onderdeel van een gaslamp is het matte lampenglas. Ook deze lampenglazen zijn makkelijk te vervangen. Zowel de gloeikousjes als de lampenglazen zijn in er in verschillende maten en modellen, passend bij het model gaslamp van Campingaz.