• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Wanneer je een dagje uit bent, onderweg naar je vakantie adres of op de camping staat is een koelbox een basisbehoefte. Lees meer

Campingaz koelboxen

Van traditionele koelelementen naar elektrische koelboxen met Campingaz

Wanneer je een dagje uit bent, onderweg naar je vakantie adres of op de camping staat is een koelbox een basisbehoefte. Campingaz voorziet in die behoefte met hun koelassortiment. Naast dat zij de traditionele koelers hebben die op koelelementen werken zijn er ook de elektrische koelboxen. Deze werken op 230 of op 12 Volt en zijn ideaal voor in de tent of auto tijdens de vakanties en dagjes uit. Ook heeft Campingaz elektrische koelboxen die op beide voltages werken. Al deze koelboxen zijn van hoge kwaliteit en bieden een perfecte isolatie zodat jij onderweg en op vakantie van een heerlijk gekoeld drankje kunt genieten.

Lees meer
Lijst
Foto's

Uit verschillende tests is gebleken dat een koelbox zijn meeste kou verliest aan de onderkant en in de deksel. Om deze reden gebruikt Campingaz minder isolatie in de zijwanden en juist meer isolatie in het deksel en de onderkant. Voordeel is dat de buitenafmetingen van de koelboxen hierdoor kleiner zijn. Het sluitsysteem zorgt voor een perfecte sluiting van het deksel waardoor er dus een betere isolatie is. Zowel de traditionele koelbox als de elektrische koelbox van Campingaz zijn antimicrobieel, geen onaangename luchtjes en schimmelvorming. Dit laagje is in het kunststof verwerkt zodat je hier de gehele levensduur van de koelbox profijt van hebt.  

De elektrische koelboxen van Campingaz zijn voorzien van een geïntegreerd koelsysteem, hierdoor bieden zij langer uitstekende koelprestaties. Wanneer je een 230V koelbox hebt en deze toch aan wilt sluiten op 12V heeft Campingaz hiervoor de Euro Transformer. Ook wanneer je op de plaats van bestemming bent zijn er van dit merk koeltassen zodat je ook tijdens korte uitstapjes je eten en drinken gekoeld mee kan nemen. Deze koeltassen van Campingaz zijn uitstekend geïsoleerd, licht in gewicht en gemakkelijk schoon te maken. Groot, klein, elektrisch of traditioneel; Campingaz heeft het allemaal.