• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Wanneer je een dure technische jas hebt of een softshell die als gegoten zit, wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk gebruik van maken. Lees meer

Technisch wasmiddel

Voor al je outdoor kleding heeft Nikwax een technisch wasmiddel

Wanneer je een dure technische jas hebt of een softshell die als gegoten zit, wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk gebruik van maken. Wanneer deze technische kleding dan een wasbeurt nodig heeft is het van belang om een wasmiddel te gebruiken die deze technische eigenschappen niet aantast maar deze juist onderhoud. Daarom vind je bij Kampeerwereld Hendriks in het assortiment technische wasmiddelen juist de producten van het merk Nikwax. De wasmiddelen van dit merk behouden en onderhouden namelijk de ademende en waterafstotende eigenschappen en zijn daardoor zeer geschikt om al je technische kleding te wassen.

Lees meer

Zie jij ook altijd op tegen het wassen van je technische kleding? Nikwax maakt het wassen van je outdoor kleding een karweitje wat je zonder al teveel toestanden kan doen. Je kan namelijk elk technisch wasmiddel van Nikwax voor de handwas maar ook in de wasmachine gebruiken. Het enige wat je van tevoren moet doen is even het waspoeder en wasverzachter bakje van de wasmachine reinigen. Kijk wel even in het was etiket van je technische kleding of deze in de wasmachine gewassen mag worden. Wil je hierna je kleding impregneren? Ook hiervoor kan je bij Kampeerwereld Hendriks terecht.  

In ons assortiment vind je producten voor het wassen van diverse materialen en soorten technische kleding. Zo is er de Tech Wash van Nikwax, een standaard wasmiddel waarmee je eigenlijk al je technische kledingstukken kan wassen. Maar ook hebben wij een speciaal wasmiddel voor het wassen van donzen kleding, softshells, fleece kleding en thermisch ondergoed. Handig zijn onze Twin Packs, deze verpakking bevat alles wat je nodig hebt om kleding te wassen en te impregneren. Moet je voor het hele gezin kleding wassen? Geen paniek! Het wasmiddel van Nikwax is ook verkrijgbaar in een voordeelverpakking van 1 en 5 liter!