• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
5 BBQ toppers!

5 BBQ toppers!

De Cobb is een nieuwe manier van barbecueën. De Cobb Pro is het populairste model van de Cobb collectie en geschikt voor 2 tot 4 personen. Bijzonder aan de Cobb is dat deze barbecue heel snel klaar is voor gebruik en je hem overal waar je maar wilt neer kan zetten. 

5 BBQ toppers!

De Cobb Pro werkt met een zogenaamde Cobble Stone. Een groot briket waarmee de Cobb ongeveer 2 uur gebruikt kan worden voor grillen en bakken. De Cobble Stone steek je aan en na ongeveer 3 minuten is deze warm genoeg om met de Cobb Pro aan de slag te gaan! Daarnaast is de Cobb veilig en kan hij zelfs gewoon op tafel staan. Heel veelzijdig! Omdat de buitenkant van de Cobb niet warm wordt tijdens het barbecueën kan je hem gewoon oppakken wanneer je aan het bakken en braden bent. 

Ten slotte is de Cobb Pro uit te breiden met een scala aan accessoires. Bijvoorbeeld een wok voor heerlijke groentegerechten, of een grillplaat voor een perfect gebakken steak!

De Weber Bar-B-Kettle is het instapmodel van de Weber houtskoolbarbecues. Deze barbecue mag dan wel een instapmodel zijn, maar biedt je wel de echte Weber kwaliteit en staat garant voor 100% barbecueplezier!

De Bar-B-Kettle is gemaakt van geëmailleerd staal en heeft een verchroomd grillrooster. De Bar-B-Kettle is verkrijgbaar in 47 centimeter. Dat is groot genoeg voor een medium barbecue gezelschap! Ook kan er met de Bar-B-Kettle direct of indirect gegrilld worden. Door de houtskoolrails kan je het houtskool op de gewenste plek houden en zo direct of indirect grillen. De deksel kan veilig opgepakt worden dankzij de dekselgreep met hitteschild. 

De Weber Bar-B-Kettle is gemakkelijk in elkaar te zetten en dankzij het Push-Pin systeem is deze barbecue ook erg stabiel. Met de bijhorende brikettenmaatbeker kan je ook nog de juiste hoeveelheid briketten afmeten.

5 BBQ toppers!

Al jaren is de skottelbraai niet meer weg te denken op de camping! Daarom mag deze ook niet ontbreken tussen deze BBQ toppers! De Cadac Carri Chef 2 BBQ-Skottel is een skottelbraai en barbecue in één.

5 BBQ toppers!

De gasbarbecue van Cadac heeft verschillende kookoppervlakken en daarom kan je hem gebruiken als grillende barbecue of als skottelbraai om heerlijke gerechten op te bereiden. De grillplaat is uitgerust met een antiaanbaklaag en de barbecue heeft een kookoppervlak van 48 centimeter. Maar naast de skottel en het grillrooster kan je deze Cadac Carri Chef 2 ook uitbreiden met andere roosters. Bijvoorbeeld een Grill2braai of pizzasteen voor heerlijke Italiaanse pizza's! 

Extra voordeel is dat de Carri Chef 2 geleverd wordt met een handige draagtas en dat er in de deksel een thermometer zit zodat je de temparatuur goed in de gaten kan houden.

Een ware buitenkeuken, dat is de Campingaz Master 4 series Classic. Deze gasbarbecue maakt van koken in de buitenlucht een hele belevenis. De Master 4 series Classic heeft 4 krachtige branders waar je werkelijk ieder gerecht op kan klaar maken! 

De barbecue maakt gebruik van Even Temp-technologie zodat de hitte gelijkmatig verdeelt wordt. De dubbelwandige deksel behoudt de warmte goed en zo ben je verzekerd van optimale barbecueprestaties! In de barbecue zitten een rooster en grillplaat, beide gemaakt van geëmailleerd gietijzer. Dankzij de geëmailleerde coating kunnen de uitneembare onderdelen ook gemakkelijk in de vaatwasser.

De barbecue kan uitgebreid worden met verschillende kookoppervlakken dankzij het Culinary Modular systeem. Zo kan je heerlijke pizza's, paella en wok gerechten maken naast de gebruikelijke steak en gebakken worstjes.

5 BBQ toppers!

De Outdoorchef P-420 E Minichef is een handzame, elektrische barbecue. Wil je wel lekker barbecueën, maar niet al het gedoe met kolen en gasflessen hebben? Dan is deze elektrische barbecue van Outdoorchef een uitkomst. 

5 BBQ toppers!

Ook biedt deze barbecue uitkomst voor mensen op een camping waar niet met open vuur gebarbecued mag worden of wanneer je een balkon hebt. De barbecue kan op 7 verschillende temperaturen gezet worden en heeft een geëmailleerde kogel en rooster zodat hij ook makkelijk schoon te maken is. De verwarmingsspiraal is uitneembaar en de zijtafels van de barbecue kunnen er ook af gehaald worden. Zo is de Outdoorchef nog compacter. De P-420 Minichef heeft een kunststof onderstel zodat je hem gemakkelijk neer kan zetten. 

Ook voor deze elektrische barbecue van Outdoorchef zijn verschillende accessoires verkrijgbaar. Zo heb je een nog completere barbecue beleving.

Eline
Over Eline
Eline is een gedreven buitenmens. Sinds 2014 houdt Eline zich bezig met social media, de blog en de klantenservice.