• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Crespo AA-237 Air-Elite Compact: KCK testwinnaar

De Crespo AA-237 Air-Elite Compact is uitgekozen tot de beste stoel van 2017 in de KCK stoelentest. De KCK stoelentest is een jaarlijkse terugkomer en dit jaar is het de Crespo stoel die als beste getest wordt! Tijdens de Caravana in Leeuwarden begin dit jaar werd de stoel getest en verkozen tot de onbetwiste winnaar. 

Op de punten hoofdsteun, stabiliteit en zitcomfort scoort de Crespo AA-237 Air-Elite Compact de maximale score. In totaal wordt de stoel in de KCK stoelentest beoordeeld met 4.5 uit 5 sterren. Bijna uitstekend dus! De stoel is comfortabel en compact in één en dat maakt deze stoel zo populair onder de testers.

De Crespo AA-237 Air-Elite Compact heeft natuurlijk niet voor niets de naam ‘Compact’. De stoel kan namelijk tot 50% kleiner worden ingeklapt in vergelijking met andere kampeerstoelen. Dit komt door het ergonomisch gevormde frame van de stoel. Een frame dat gemaakt is van aluminium en daarmee erg stevig is. En ook klapt de stoel compact in omdat de hoofdsteun traploos ingeklapt kan worden. En zo dus ook in hoogte verstelbaar is.

Complete campingstoel

De KCK testwinnaar is dus comfortabel en compact. Maar er zijn nog een aantal specificaties die ervoor zorgen dat deze stoel winnaar is geworden van de KCK stoelentest 2017. Zo kan de rugleuning van de Crespo AA-237 Air-Elite Compact in 7 standen worden gezet. Zo kan je heerlijk languit zonnen en een boekje lezen, maar ook gewoon met de stoelen aan de campingtafel een hapje eten. Ten slotte kan je de stoel uitbreiden met een aantal accessoires die het geheel nog comfortabeler maken!

Crespo AA-237 Air-Elite Compact: KCK testwinnaar

Het comfort komt grotendeels door de bekleding. Dit is een dikke, stevige 3D gepolsterde schuimvulling waar je erg lekker op zit. De bekleding loopt ook nog volledig om het frame heen. Een fijne stof om op te zitten dus! De bekleding is ook bestand tegen water. Hij heeft namelijk een open cel structuur en dat betekend dat het materiaal van de Crespo AA-237 Air-Elite Compact snel weer droog is.

Ook is de stoel comfortabel omdat deze voor brede en lange mensen ook erg aangenaam zit. De rugleuning is royaal en ook de diepte van de zit maakt hem comfortabel voor mensen met langere benen. Tevens zit je stabiel in deze stoel dankzij het H-frame. Geen gewiebel meer op de camping dus!

Wat ons betreft is de Crespo AA-237 Air-Elite Compact een terechte winnaar van de KCK stoelentest 2017!

Shop de Crespo AA-237 hier

Eline
Over Eline
Eline is een gedreven buitenmens. Sinds 2014 houdt Eline zich bezig met social media, de blog en de klantenservice.