• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Dorema Grande Octavia

Dorema-Grande-Octavia

Dit is de nieuwe voortent van Dorema, de Dorema Grande Octavia. Deze tent is gebaseerd op zijn voorloper de Octavia en op veler verzoek heeft Dorema de Grande Octavia ontwikkeld. Deze voortent is buitengewoon luxe en heeft een mooie Italiaanse look.

De Dorema Grande Octavia is een voortent van 240 centimeter diep met geïntegreerde luifel. De luifel is 110 centimeter diep en heeft als optie een aanritsbare 3-hoekige wand. Het materiaal van de wanden is Ten Cate All Season doek en de buitenzijde van dit doek is gecoat. Dit biedt niet alleen bescherming maar is daarnaast gemakkelijk te reinigen. Tevens is dit materiaal duurzaam. 

Ook het dak is gemaakt van Ten Cate All Season doek en gecoat aan de buitenzijde. Deze tent wordt opgezet met een 25 mm Easy Grip stalen frame. Deze is standaard voorzien van 5 dakliggers en 2 extra staanders. De Dorema Grande Octavia is voorzien van permanente, afsluitbare ventilatie in de nok en beide ramen zijn voorzien van ventilatieramen. deze kunnen door middel van een afdekklep worden afgesloten. 

Uiteraard heeft de Dorema Grande Octavia ook extra opties. Wat dacht je van een lichtgewicht aluminium Quick System frame? Of een set Sunwing wanden? Het is natuurlijk ook mogelijk een uitbouw te plaatsen, dit kan aan de rechter en linker zijde. Ook behoren Quick Lock steunen tot de opties en kan je de tent verstevigen door een Safe Lock stormbandset.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Dorema Grande Octavia? Kom dan snel een kijkje nemen in onze showroom, daar is deze prachtige voortent te bewonderen en helpen onze tentspecialisten je graag bij al je vragen.