• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Het favoriete artikel van ... Esther

Het favoriete artikel van ... Esther

Onze enthousiaste Esther gaat deze keer vertellen wat haar favoriete Hendriks artikel is! Esther is werkzaam op onze outdoor afdeling en specifiek te vinden op onze slaapafdeling. En nee, niet omdat ze graag een dutje doet, maar omdat ze gewoon heel veel weet over slaapzakken en slaapmatten. Het zal je dan ook niet verbazen dat haar favoriete product een luchtbed is, de Human Comfort Durtal Single om precies te zijn!

Het favoriete artikel van ... Esther

De Durtal Single is een 1-persoons luchtbed van het merk Human Comfort. Hij is gemaakt van een geborsteld polyester en niet van PVC, zoals bij veel van de luchtbedden vaak wel het geval is. 'Omdat dit luchtbed van Human Comfort gemaakt is van geborsteld polyester is hij veel sterker dan een PVC luchtbed. Ook is hij iets dunner dan veel vand e luchtbedden die we hebben, maar daarom ligt hij juist stabieler,' aldus Esther over de Durtal. Ook gaat dit Human Comfort luchtbed langer mee dan een PVC luchtbed. 

Bijzonder is het oppomp systeem dat in dit luchtbed zit. Natuurlijk kan je hem oldskool oppompen met een pomp, maar er zit ook een geïntegreerd pomp systeem in het luchtbed. Met de hand druk je op het pompkussentje en zo vult het luchtbed zich al snel met lucht. Groot voordeel hiervan is dat je hem bijna geruisloos kan oppompen. 'Overdag is lucht groter en is je luchtbed vol, 's avonds koelt het af en lijkt/is je luchtbed zachter. Dus in plaats van met de elektrische pomp de halve camping wakker maken, kan je nu makkelijk lucht bijpompen!' Leeg laten lopen gaat ook snel dankzij een groot uitloop ventiel.

Het favoriete artikel van ... Esther
Het favoriete artikel van ... Esther

Zelf heeft Esther de mat (nog) niet gebruikt, maar vanuit de winkel krijgt ze vaak hele positieve reacties van klanten die dit Human Comfort luchtbed al wel hebben geprobeerd: 'Het luchtbed is ideaal voor zomerse bestemmingen waar het in de nacht niet zo koud wordt. En hij is goedkoper dan een slaapmat, maar weer duurzamer dan een PVC luchtbed. Dat vinden klanten ook fijn!'

De Human Comfort Durtal Single vind je hier >>

Kortom, de Human Comfort Durtal Single is een ideaal luchtbed voor als je een goede middenweg zoekt tussen slaapmat en de 'gewone' PVC luchtbedden. Handig voor de zomerse bestemmingen en met een fijn ompompsysteem. De Durtal is tevens in een tweepersoons uitvoering verkrijgbaar.