• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Het favoriete product van ... Arjan

Het favoriete product van ... Arjan

Arjan en zijn gezin zijn fervent kampeerders...

Zoals iedere maand is het ook nu weer tijd voor een favoriet product van één van de Kampeerwereld medewerkers. Deze keer de beurt aan Arjan, al jaren werkzaam bij Kampeerwereld Hendriks. Arjan en zijn gezin zijn fervent kampeerders en hebben menig product tijdens hun kampeeravontuur gebruikt. 

Arjan heeft gekozen voor de MegaMat 10 van het merk Exped. Enthousiast vertelt onze collega over het comfort dat de MegaMat biedt: "In welk seizoen je ook gaat kamperen, of het nu voorjaar, zomer of winter is, de mat isoleert zo goed dat je niet snel last van optrekkende grondkou zal hebben. Wat superfijn aan deze mat is, is dat hij 10 cm dik is en zo goed ondersteund dat hij eigenlijk net zo lekker als mijn bed thuis ligt." De mat is standaard 10 cm dik, maar je kan hem met de meegeleverde handpomp naar eigen behoefte oppompen. 

Het gebruik

De MegaMat van Exped is verkrijgbaar in een 1-persoons en een 2-persoons uitvoering. Arjan heeft de MegaMat 10 LXW, de 1-persoons mat, omdat het in zijn situatie praktischer is in gebruik. "Als we op vakantie zijn koppel ik de twee matten simpelweg aan elkaar met de Exped Universal Coupler Kit en hebben we een tweepersoonsbed. Eenmaal thuis moeten de matten opgeblazen bewaard worden en zo gebruiken wij regelmatig één van de Megamatten als er logés zijn."

Het favoriete product van ... Arjan

Over de voordelen van de Exped MegaMat 10 LXW hoeft Arjan niet lang na te denken: "Hij is zeer comfortabel en dat is erg prettig, want ook tijdens je vakantie wil je natuurlijk lekker kunnen slapen. De MegaMat blaast zichzelf op en je kan hem ook bij zeer koude weersomstandigheden gebruiken." Eigenlijk vindt Arjan dat de Exped mat maar één nadeel heeft: de mat is namelijk wat aan de zware kant, hij weegt 2,5 kilo. Dus als je op de kilo's moet letten bij het inpakken in de MegaMat minder geschikt. Is dat niet het geval dan raadt Arjan de MegaMat van Exped iedereen aan!

Bekijk de MegaMat hier

Het favoriete product van ... Arjan
Het favoriete product van ... Arjan