• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Het favoriete product van ... Karel

Het favoriete product van ... Karel

Juni, dé barbecue maand bij Kampeerwereld Hendriks! Natuurlijk hopen wij op veel zonnige dagen waarop je de barbecue mag aansteken en kan genieten van een lekkere maaltijd. En om je daar helemaal op voor te bereiden geven wij in de maand juni extra aandacht aan het barbecueën en buiten koken. Onze BBQ expert Karel was deze keer aan de beurt om te vertellen over zijn favoriete product. Maar als barbecueliefhebber bleek dat toch wel wat moeilijker dan gedacht!

'Als fanatieke BBQ'er gebruik ik veel verschillende artikelen uit ons assortiment. Het is dus erg moeilijk om een favoriet aan te wijzen, immers iedeer merk heeft zijn pluspunten,' aldus Karel over ons uitgebreide barbecue assortiment en zijn passie voor het barbecueën. Daarom heeft Karel ook een aantal van zijn favoriete producten voor je op een rijtje gezet.

De keuze is reuze

'Om er een paar aan te halen, ben ik erg enthousiast over de Cadac Safari Chef 2. Het is een handzaam apparaat voor als je met z'n tweeën bent, op de camping bijvoorbeeld. De Cobb Premier is dan weer een mooie tafel BBQ voor wanneer je wilt barbecueën met een klein gezelschap. Ook nog eens een hoog veiligheidsgehalte. De BBQ hoezen van Campingaz zijn weer ideaal omdat deze ook geschikt zijn voor andere merken barbecues en ook nog eens een nette prijs hanteren. Bij Weber is het de kwaliteit en de garantie van de kogel BBQ's en de buitenkeukens waar ik warm voor loop.' De keuze is reuze en Karel weet als geen ander waar je op moet letten bij de aanschaf van een barbecue.

Het favoriete product van ... Karel

Stiekem heeft hij toch wel een favoriet: 'Met de Cobble Stones, de briketten van Cobb, is ons assortiment brandstoffen voor de barbecue compleet. Met deze briketten kan je gerechten die lang op de barbecue moeten met een wat lagere temperatuur heel erg goed bereiden. Dit sluit erg goed aan bij de slow cooking trend van dit moment. Dus de briketten van Cobb zijn momenteel mijn favoriet.

Wat ons betreft kan het niet vaak genoeg heerlijk barbecue weer zijn en wij zijn erg benieuwd wat jouw favoriete barbecue product is?

Het favoriete product van ... Karel