• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Het favoriete product van ... Wouter

Het favoriete product van ... Wouter

Iedereen heeft wel een favoriet product dat altijd mee gaat kamperen. Of je nu lang weggaat of alleen een weekend. Wouter heeft ook een favoriet en dat is de Dukdalf Grande campingstoel.

Dat Wouter voor deze stoel heeft gekozen is niet gek. Het zitcomfort van de Dukdalf Grande campingstoel is namelijk echt heel goed. Iedereen kan er lekker op zitten. En ondanks dat de stoel een extra groot zit oppervlak heeft kan je deze altijd nog compact opbergen en meenemen. “Ook erg handig wanneer je thuis extra visite krijgt” aldus Wouter. Je pakt de stoel er snel bij en met dezelfde noodgang ook weer netjes opgeborgen.  

Dankzij de stof die goed ademend is heb je niet zo snel een plak rug. Ook is de stof goed schoon te maken als dit nodig is. Het extra comfort komt ook doordat de stoel in 10-posities te verstellen is. Goed rechtop zitten tijdens een spel aan tafel of heerlijk onderuitgezakt na een lange dag op de brommer.  

Het favoriete product van ... Wouter
Het favoriete product van ... Wouter

“Na het werk als ik de hele dag gestaan heb kan ik goed uitrusten in deze stoel thuis in de tuin. Ik heb er sinds kort ook de voetenbank bij en dat geeft nog meer rust.”

Het favoriete product van ... Wouter

De Fortissimo voetenbank van Dukdalf sluit je perfect aan op de Grande campingstoel. Zo kan je toch nog even net wat meer uitrusten en met name je benen en voeten. Het enige wat je nu nog moet doen is uitmaken wie de volgende ronde gaat halen.  

Het frame van de Dukdalf Grande extra stevig is gaat deze ook lang mee. Je hoeft je er bij deze campingstoel geen zorgen te maken dat je er snel door zakt. Ook kan de stoel tegen wat vocht. Je moet deze niet continue in de regen laten staan, maar wanneer je deze een keer vergeet binnen te zetten of de buurman heeft de tuinsproeier niet goed afgesteld dan is er niet zoveel haan de hand. Gewoon de stof laten drogen en je kan weer volop genieten van het heerlijke zitcomfort.  

Het favoriete product van ... Wouter