• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Het favoriete product van...Laurens

Het favoriete product van...Laurens

De maand juni staat in bij Outdorado in het teken van buitenkoken. Na een dag van inspannende buitenactiviteiten is het tenslotte fijn om je eigen potje te kunnen koken. Iedere maand licht een Outdorado collega binnen het thema zijn favoriete product toe. Deze maand is het de beurt aan Laurens.

Laurens heeft gekozen voor de MSR Whisperlite Universal Stove. Een goede reden waarom deze brander het favoriete product is van Laurens is dat de brander op zowel gasblikjes als vloeibare brandstoffen brandt. “Als je een fervent bushcrafter bent of vaak in de vrije natuur kampeert is het een groot voordeel dat je eigenlijk op elke brandstof kan koken. Je weet tenslotte nooit waar je terecht komt en welke brandstof er voor handen is”, aldus Laurens.

Een andere reden waarom deze brander favoriet is bij Laurens is dat door de AirControl technologie de brander, ongeacht welke brandstof je gebruikt, altijd optimaal zal branden. En dat is wel een must als je regelmatig in de middle of nowhere je tentje opzet. Daarnaast is de Whisperlite Universal Stove ook nog eens lekker licht in gewicht en staat hij lekker stabiel door de RVS pootjes.

Een ander belangrijk voordeel voor Laurens is dat de brander uitgerust is met connectors voor de verschillende brandstoffen. “Zo kan je heel gemakkelijk wisselen tussen de verschillende brandstoffen zonder al te veel gedoe”. Fijn vind hij ook dat als je in koude omstandigheden kampeert de brander bij gebruik van een gasblikje ook nog een goede prestatie levert, zelfs als het gasblikje bijna leeg is.

Het favoriete product van...Laurens

Als laatste pluspunt noemt Laurens nog het onderhoud van de Universal Stove: de zelfreinigende Shaker Jets zorgen er ook nog eens voor dat een snelle reiniging en zelf onderhoud te doen is tijdens je bushcraft, hikings enzovoort.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar deze multifuel brander? 

Bekijk 'm hier

Het favoriete product van...Laurens