• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Het kampeerseizoen is van start!

Het kampeerseizoen is van start!

De meeste campings hebben hun deuren weer geopend en er staat weer een prachtig kampeerseizoen voor ons klaar! Wat ons betreft had het niet langer moeten duren want wij staan echt te trappelen om de camping weer op te gaan. Natuurlijk zijn er weer een aantal leuke ontwikkelingen op kampeergebied en die nemen we graag met je door!

Al enkele jaren is er een grote groep kampeerders die graag gaat kamperen met een beetje luxe. Natuurlijk kennen we allemaal glamping waarbij je enkel een ingepakte koffer mee naar de camping hoeft te nemen. Natuurlijk is er ook een middenweg tussen de eigen caravan achter de auto of een kant en klare glamping accommodatie. Zo heeft Bardani een serie opblaasbare tenten ontwikkeld die eenvoudig op te zetten zijn. En je hoeft geen lange adem te hebben, want met een goede pomp blaas je deze tent in no time op!

En om de tent te vullen zijn er tegenwoordig ook veel luxe artikelen verkrijgbaar. Heerlijke relaxstoelen van Lafuma, deze zijn vaak wat luxer dan de standaard camping stoelen. Lekker relaxen op de camping gaat natuurlijk niet zonder een lekkere snack en daarvoor hebben we een camping airfryer. En wat dacht je van een goed kopje espresso in de ochtend? Luxe kamperen is helemaal van nu, de luxe van thuis gaat ook gewoon mee naar de camping!

Het kampeerseizoen is van start!

De andere kant van luxe kamperen is het back to basic kamperen. En zoals de naam al doet vermoeden heb je bij deze vorm van kamperen niet meer de luxe zoals hierboven genoemd. Een goed voorbeeld van back to basic is lichtgewicht kamperen. Merken als MSR en Helinox staan bekend als merken die echt aan de grammen denken, ideaal voor lichtgewicht kampeerders. Bijvoorbeeld stoeltjes en tenten die makkelijk in een backpack passen, of slaapmatjes niet groter dan een cola blikje. Bij back to basic kamperen gaat het niet om luxe, maar om de omgeving waar je gaat genieten van je kampeeravontuur.

Het kampeerseizoen is van start!
Het kampeerseizoen is van start!

Kamperen door het hele seizoen is iets dat we al jaren zien, maar tegenwoordig kiezen ook veel gezinnen voor deze vorm van kamperen. Aan het begin van het seizoen wordt de caravan met seizoenstent opgezet om er zo weekenden, weekjes en natuurlijk de zomervakantie heerlijk te genieten.

Kamperen door het hele seizoen is iets dat we al jaren zien, maar tegenwoordig kiezen ook veel gezinnen voor deze vorm van kamperen. Aan het begin van het seizoen zet je de tent op en daarna kan je heerlijk genieten van kampeerweekenden, weekjes vakantie en natuurlijk de zomervakantie! Want dat is het fijne van seizoenkamperen, je kan altijd een weekendje naar de camping! Bij ons in de showroom vind je prachtige seizoententen van het merk Isabella. Er zijn veel verschillende modellen verkrijgbaar zodat er voor iedere seizoenkampeerder wel een voortent bij zit die geschikt is.