• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Hou je hoofd koel!

Hou je hoofd koel!

Buiten zijn de temperaturen zomers en dat is natuurlijk heerlijk voor iedereen die lekker op de camping staat. En ook thuis in de tuin is dat fijne weertje niet verkeer. En het lekkere weer omarmen we natuurlijk met liefde, maar een beetje verkoeling op z'n tijd is meer dan welkom, thuis en op de camping. Nou wij weten wel hoe je dat doet!

Slapen in een warme, klamme caravan, camper of tent is natuurlijk een groot nadeel van dat heerlijke zomerweer. Ook tijdens je vakantie op de camping wil je gewoon lekker slapen en de warmte kan dat soms moeilijker maken. Onze tip is om een ventilator in de caravan, camper of tent neer te zetten, deze geeft een lekker verkoelend briesje. Zo kan je koel slapen en heb je een betere nachtrust, wel zo fijn tijdens je vakantie! En thuis komt zo'n fijne ventilator natuurlijk ook goed van pas, want als je niet met het raam open wilt slapen kan he deze ventilatoren ook gewoon in je slaapkamer neerzetten. 

Hou je hoofd koel!

Een beetje schaduw is op z'n tijd ook welkom wanneer je de hele dag lekker in de zon aan het genieten bent. En ja, soms kan het zo zijn op een camping dat je maar weinig schaduw op je plek hebt. Gelukkig zijn daar de schaduwdoeken (ook wel een tarp) en parasols. Zo creëer je op een simpele manier schaduw en ben je beschermd tegen de zon en zit je toch een stukje koeler! De schaduwdoeken bevestig je makkelijk aan een boom of stokken bijvoorbeeld. Je kan hem net zo ophangen als je zelf wilt. Naast de camping, kan je een tarp ook gewoon in de achtertuin ophangen om een schaduwplek te creëren, net als de parasol.

Hou je hoofd koel!
Hou je hoofd koel!
Hou je hoofd koel!

Niets vervelender dan douchen in een krap douchehokje op de camping waar je jezelf vaak na het douchen klam en wel in je kleding moet wurmen. Oplossing? De buitendouche! Je hangt de waterzak aan een tak op een beetje een beschutte en rustige plek. Zo douche je heerlijk verfrissend! De waterzak kan je s' morgens al ophangen zodat de zon het water overdag wat kan opwarmen. Wil je helemaal verfrissend? Laat hem dan niet opwarmen en douche met een koude plons! Heerlijk!

Hou je hoofd koel!

Tja, afkoelen? Dat vraagt natuurlijk om een beetje waterpret! Zet een lekker zwembadje op in de tuin of op de campingplek, hou de tuinslang in de aanslag en speel een potjes spetterend flessenvoetbal. Allemaal lekkere, verkoelende bezigheden op een warme dag. Ga je naar het strand? Neem dan een leuk luchtbed mee en een snorkelset! Dat staat zeker garant voor een hoop waterpret. Zorg er natuurlijk wel voor dat je altijd goed ingesmeerd bent met een goede zonnebrandcrème!