• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Meest gemaakte fouten bij de aanschaf van een kampeerstoel

Meest gemaakte fouten bij de aanschaf van een campingstoel

Een campingstoel is (als het goed is) niet een product wat je regelmatig aanschaft. Als je eenmaal in het gelukkige bezit bent van een goede kampeerstoel kun je hier een hele tijd mee vooruit. Heel fijn natuurlijk, maar omdat je campingstoelen niet zo vaak koopt is het wel belangrijk dat je een goede keus maakt. Daarom hebben we hier een lijst voor jou gemaakt met de meest gemaakte fouten bij de aanschaf van een campingstoel.

Meest gemaakte fouten bij de aanschaf van een kampeerstoel

Het klinkt heel logisch, maar het gebeurt vaker dan je denkt: de stoelen passen niet in de auto. Om een goede keuze te maken is het belangrijk te weten hoe groot de kofferbak is zodat je weet wat de maximale afmetingen mogen zijn van de campingstoelen. Zo kom je ook niet voor onaangename verrassingen te staan.

Die stoel zit eigenlijk lekkerder, maar hij is wel iets duurder… Herken je dit? Grote kans dat je later spijt hebt dat je die heerlijke stoel voor een paar tientjes meer hebt laten staan. Een kampeerstoel is een investering voor de lange termijn, ga dus voor die perfecte stoel.

Meest gemaakte fouten bij de aanschaf van een kampeerstoel

Bepaalde onderdelen van een stoel kunnen vervangen worden. In ons assortiment bieden wij dan ook verschillende vervangingsonderdelen voor de campingstoel aan. Zo kun je bijvoorbeeld de bekleding, armleggers en elastieken van bepaalde stoelen vervangen. Op deze manier kun je jouw campingstoel een tweede leven geven, in plaats van meteen een nieuwe aan te moeten schaffen. Goed voor je portemonnee, en voor het milieu!

Meest gemaakte fouten bij de aanschaf van een campingstoel

Je zult op de camping vele uren doorbrengen op je campingstoelen. Neem daarom de tijd wanneer je nieuwe kampeerstoelen gaat kopen. Natuurlijk moet je ze allemaal eerst uitproberen, de bekleding kiezen, een kleur kiezen, en op het eind nog een keer uitproberen. Dan is het niet handig als je een volle planning hebt en dit ertussen hebt gepropt, of dat dochterlief alsmaar aan je blijft trekken om subtiel aan te geven dat ze zich verveelt. Kies daarom een tijdstip en moment waarop je in alle rust een nieuwe campingstoel uit kan kiezen.

Om voor iedereen de best zittende stoel uit te zoeken is het belangrijk dat je samen naar de winkel komt om de campingstoelen uit te proberen. Jullie kunnen dan allebei proef zitten en kijken welke stoel het beste bij jullie past. Het kan natuurlijk zijn dat jullie erg verschillen in postuur en lengte. Veel merken hebben dan ook campingstoelen met verschillende lengte en breedte maten.

We hopen het natuurlijk niet, maar het kan zijn dat je gebruik moet maken van de garantie van de stoel. Wanneer je de campingstoel dan meeneemt naar de winkel zal er door het personeel gevraagd worden naar de aankoopbon. Het is daarom belangrijk de kassabon goed te bewaren en/of er een foto of scan van te maken. Op deze manier weet je zeker dat je de kassabon altijd achter de hand hebt mocht je deze toch nodig hebben.

Meest gemaakte fouten bij de aanschaf van een kampeerstoel

Met deze tips op zak ben je goed voorbereidt wanneer je nieuwe campingstoelen gaat kopen. Onze laatste tip: neem bij de ingang van de winkel gelijk een winkelwagentje mee. Hoef je de stoelen ook niet de hele tijd mee te slepen.

Benieuwd naar de verschillende campingstoelen? Bekijk onze collectie online. Wil toch de stoel uitproberen, kom dan langs in onze winkel in Ermelo..

Bekijk de stoellen collectie >>