• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Nikwax test actie!

Nikwax test actie!

Je kleding wassen is nu wel extra voordelig. Wij bij Outdorado zijn opzoek naar 5 testers van de Nikwax producten. Eerst wassen daarna impregneren wij zijn heel benieuwd of jij vindt dat je kleding weer beter ademt en je kleding weer beter waterbestendig is.

Wil je tester worden? Meld je aan door te reageren op dit bericht waarom jij de beste tester bent!

Wij sturen je dan voldoende gratis Nikwaxwasmiddel op om je kleding te kunnen wassen. Na het testen verwachten wij een korte review met foto van je die wij op onze website gebruiken.   

21 maart maken wij bekend wie de tester's zijn geworden. We sturen je een email.

Winactie Nikwax
8 jaar geleden door Steve
Soms denk ik: zal ik nu wel of niet mijn regenkleding aan doen voor die paar druppels? Zal ik die vraag nu minder hoeven te stellen als ik mijn kleding met Nikwax heb behandeld en dus geen regenkleding hoef aan te doen?
8 jaar geleden door Kristof
Wij zijn een jong dynamisch boomverzorging team dat elke dag buiten werkt. Dus ideaal om echt grondig te testen bij nat weer en vuil werk. Dit zowel op de grond als hoog in de bomen!
www.in2green.be

grtz Kristof
8 jaar geleden door Michiel Smits
Beste,

Graag zou ik uw Nikwax tester worden in verband met een weektocht op Skye in Schotland. Reeds eerder heb ik van deze producten gebruik gemaakt en ik ben dan ook erg nieuwsgierig naar de nieuwe producten en hoe goed deze zullen meewerken aan het droog doorkruisen van een van de natste omgevingen van Europa.
Dit is dan ook de reden dat ik mij als tester wil opgeven en hier graag aan zou meewerken.

Met vriendelijke groet

Michiel Smits
8 jaar geleden door Diane Liefers
Hei Hei
Het lijkt me erg fijn om dit fix wax middel te gebruiken/uit proberen.
Sinds 7 maanden woon ik nu in Noorwegen. Zoals de meeste mensen wel weten is dit een prachtig land waar de Noren veelal gebruik maken van goede technische kleding. Koud hebben we het niet. De wind, dat maakt alles anders. En regen ook.
Waterdichte en waterafstotende kleding is wel erg belangrijk tijdens het maken van tochten hier in het hoge Noorden.

Het leven hier is heerlijk! Het hebben van goede kleding ook.
Althans als goed ademt en waterafstotend is??.

8 jaar geleden door raymond Jonker
Ik zal graag aan de groep testers toegevoegd willen worden. Afgelopen winstersport heb ik al de nikwax al gebruikt voor mijn wintersportkleding en ben hier zeer tevreden over. Verder zal ik ook graag onze outdoor-kleding eens willen wassen met de nikwax producten en hier meer ervaring mee willen krijgen.
8 jaar geleden door Ellie
Niks In Kamer Wassen Aan Xander
8 jaar geleden door Koen Fokkinga
Ik kan meteen op grote schaal gaan testen voor jullie. Al onze collegas bij de outdoor dragen softshells en speciale regenjassen. Graag zou ik deze allemaal weer eens proberen ECHT waterdicht en ademend te krijgen. Mijn collega en ik zouden jullie heel erg dankbaar zijn!
8 jaar geleden door Danny
Wij zijn veel buiten te vinden; camping, hiking, biking, bikepacking, atb en natuurfotografie. Vader (42) en zoon (8). Beide veel technische kleding (Berghaus, Bergans, Arcteryx, TNF, Jack Wolfskin etc.) die natuurlijk zo nu en dan gewassen moet en ook weer geïmpregneerd. De beste testers omdat.. we veel buiten zijn en veel technische kleding hebben, van sokken tot jassen en van handschoenen tot broeken. En de rest.
8 jaar geleden door Ellie
Mijn jas is wel aan een wasbeurt en impregneren toe. Hij ruikt nu nog naar de husky's in Fins Lapland.
8 jaar geleden door Jeffrey de Waal
Dit jaar gaat deze jongen 2x naar Noorwegen. Eerst een week naar oa Bergen ( rain city), waar ik dus m'n gewassen soft- en hardshell kan testen. Daarna nog een trektocht over de Lofoten. Hiervoor zal ook m'n donsjas gewassen moeten zijn.
We zoeken trouwens nog een lichtgewicht 2 persoon tent. Een mooie sponsoring kans voor Outdorado? Dat worden wereldse foto's op facebook, instagram etc.

Gr Jeffrey
8 jaar geleden door Marjan
Elke dag fiets ik naar mijn werk en terug, door weer en wind...en soms ook veel regen! Uitermate geschikt als tester.
8 jaar geleden door Monique Loppersum
Het lijkt mij fijn om mijn softshell jack en broek weer fris en fruitig en ademend aan te kunnen doen tijdens onze Camino naar Santiago de Compostella!!
8 jaar geleden door henk
In gebruik heb ik op dit moment verschillende soorten gore-tex jassen, broeken en andere accesoires. Ik zou graag als tester de verschillende materialen van mij kleding willen impregneren om te kijken hoe waterdicht ze worden zodat ze weer lange tijd er tegenaan kunnen!
8 jaar geleden door Johan Mees
Als voorzitter van Stichting Bushcraft geef ik het voorbeeld aan veel bushcrafters, die vaak in de natuur zijn. En niet alleen met mooi weer, maar ook met sneeuw en regen zijn wij buiten. Warm en droog te blijven is daarbij noodzakelijk voor ons om op een comfortabele manier zo lang mogelijk in de natuur te verblijven. Nixwax helpt bushcrafters om te doen waar we goed in zijn, buiten spelen!
8 jaar geleden door Jan
Ben net terug van wintertocht waarbij tweelaags en drielaags goretex-jasjes goed wat kachelrook t verduren hebben gekregen, afgewisseld met striemende sneeuw. Jassen zijn aan (dubble) wasbeurt en impregnering toe.
8 jaar geleden door Thomas
Ik fiets elke dag door weer en wind naar mijn werk en loop 3 keer per week hard. Dus ik kan het Nikwaxwasmiddel goed gebruiken en testen.
8 jaar geleden door Koen
Juist als "gewoon" gebruiker wil ik het testen: op een oudere (goretex) jas, een oudere snowboarders én een donsjas. Hopelijk werkt het ook op de waterdichte jas van mijn vriendin: als zij het snapt en het werkt, dan werkt het bij iedereen.
8 jaar geleden door Marcel
Na een week je wintersport met vrouw en hond is de kleding wel toe aan een grondige wasbeurt. Per persoon twee jassen (Windstopper, Drytech Premium) en broeken (Schoeler), fleecetruien en functioneel ondergoed. En van de hond Houndtex winterjas en regenjas.
En omdat ik nooit meer dan twee kledingstukken tegelijk was, voorschrift Nikwax, krijg ik meerdere wasbeurten vol.
8 jaar geleden door Abke
Ruim 2 weken met de motor in met Nikwax gewassen en geïmpregneerde broek, jas, handschoenen en laarzen rondtoeren door Engeland en Ierland lijkt me de perfecte test!
8 jaar geleden door stefan greven
De test wordt exact, grondig en onafhankelijk uitgevoerd, dus dat wordt een beste test :)
8 jaar geleden door Yvonne
Bij de laatste regen merkte ik dat mijn jas niet meer 'afpareld', hoogste tijd om daar wat aan te doen!
8 jaar geleden door Jasper
Van bergschoenen, een broek, rugzak en jassen, alles verliest die mooie dwr coating. Na een behandeling met nikwax heb ik altijd het gevoel alsof ik het product opnieuw heb gekocht heb als ik er mee door de regen ga. Ik zou een leuke vergelijking maken met hoe de coating is in de regen zonder nikwax en daarna met nikwax.
8 jaar geleden door Elio Roets
Net terug van selvaggio blu trektocht, gore-tex is wat vies geworden en vooral verbrande geur. Eind van de maand naar Tsjechie skiën, en dagelijks jas wordt ook wel getest op de fiets. Zeker interesse en kledij genoeg om te testen. Grt Elio
8 jaar geleden door Bas
Ja leuk. Ik gebruik een gevoerde cappuchon vanwege mijn kale hoofd. Die wordt dus best wel viezig door het directe contact met de hoofdhuid. Aangezien het een Gore Tex jas betreft wil ik met met het juiste middel wassen. Daarnaast is het regelmatig regenachtig en kan ik dus wat foto's laten zien met
- afvloeing van het water van de jas voor en na de wasbeurt.
- mate van reinigend vermogen van de Nikwax, vlek voor en na (tevens felwitte onderdelen die bruinige waas hebben kunnen als duidelijk voorbeeld dienen voor het reinigend vermogen)
- duidelijkheid van de gebruiksaanwijzing van Nikwax.

Ben benieuwd!
8 jaar geleden door dennis
Ik zou me graag willen aanmelden hiervoor. Ik heb 2 softshells die totaal niet meer waterafstotend zijn en wil deze graag impregneren weer. Ik kan ze mooi testen voor jullie. Dit geld ook voor een outdoorbroek die ook niet meer geimpregneerd nu is.

Ik zou het super vinden als ze zou mogen testen,

mvg dennis van haasteren

ps heb je ook nikwax voor touwen om te testen. Heb namenlijk een ijsklimtouw wat ik graag weer zou willen impregneren en kan deze dan voor jullie testen deze zomer als het touw weer mee de bergen in gaat. Geld ook voor schoonmaakmiddel van touwen. Hier ben ik ook nog steeds naar op zoek!
8 jaar geleden door Chris Hellendoorn
Wil graag onze 9 jaar oude kleding weer gereed maken voor de volgende tocht naar Nieuw Zeeland
En de rest van onze technische kleding voor alle wedstrijdweekeinden weg in NL/DU/BE
8 jaar geleden door Martijn
Door de grote verscheidenheid van onze materialen o.a.wollen truien, fleece vesten, tent/bivakzak, softshell jassen, gore-tex jassen en leren schoenen, kunnen wij de ideale testers zijn. Wij zijn al grote fan van techwash :)
8 jaar geleden door Gerdien van Haaster
Ik gebruik altijd al nikwax en wil erg graag tester worden . Altijd handig voor anderen om informatie hier uit te halen.
8 jaar geleden door P.Dame
Ik gebruik mijn kleding dagelijks in het bos om de hond uit te laten. In weer en wind loop ik buiten. Dus beter testen kan niet.
8 jaar geleden door Jolanda Postma
Na een aantal keren winterkamperen (nouja en soms meer modderkamperen ????) is mijn kleding wel toe aan een goede wasbeurt en weer klaargestoomd worden voor een nieuw outdoorseizoen!
8 jaar geleden door Gerhard van Wijhe
Hoi,
ik kan zeggen dat nikwax werkt. Ik heb een northface vier seizoenen jas. Met softcel binnen jas. De jas heb ik al wel zes jaar en wordt door mijn geocache activiteiten vaak behoorlijk vies. Maar ik was hem met nikwax en maak hem ook weer waterdicht. Wel doe ik de jas dan redelijk nat in de droger. Gaat prima.
Top produkt.

grt,
gerhard
8 jaar geleden door Leo van der wal
Ik wil graag mijn outdoor kleding (meestal Fjallraven) wassen met jullie Nikwaxwasmiddel en na gebruik ervaren hoe het draagt... Ik loop jaarlijks veel (zie onder andere http://mcclay.nl/zondagochtendwandelingen/). Ik zal na afloop een review schrijven...
8 jaar geleden door Tobian
In het verleden wel eens gebruikt, geloof tech wash, om mijn fjällräven kleding te wassen. Vond het een duur wasmiddel en moet eerlijk zeggen dat ik er niet echt in geloof dat het verschil maakt. Ik heb ook kleding van mammut met goretex en was dat ook gewoon met een gewoon wasmiddel. Wat zou een product zoals nikwax tijdens het wassen met mijn kleding kunnen doen zodat ik er iets wezenlijks van zou moeten merken ? Ben dus wel benieuwd of er überhaupt een verschil is door te wassen met nikwax !?
8 jaar geleden door Alexandraverhey@hotmail.nl
Hee hallo, Goede tester hier met huis vol sportende mensen. En zo ook mensen die bij ditzelfde sporten staan te kijken (lees aanmoedigen;-) Altijd fijn wanneer je beetje warm en droog blijft..... Hoor graag van jullie. Groet Alexandra
8 jaar geleden door Michiel
Als fervent bushrafter (kruipend door de bosjes) en buitensporter heb ik geregeld vuile technische kleding. Daarbij heb ik het snel warm en zweet dus peentjes op het moment dat mijn kleding niet goed ademt. Kortom, veel kleding, met veel verschillende soorten vuil en hoge eisen aan adement vermogen en waterdichtheid.
8 jaar geleden door Wouter van Aalst
Wij wandelen bijna dagelijks met onze twee honden, Nova Scotia Duck Tolling Retrievers.
Kleding die waterbestendig en ademend is lijkt mij ideaal!!
Stuur maar op hoor, wij testen wel!!
8 jaar geleden door Q.
Hello Outdorado,

In plaats van een klassieke Gore Tex (of aanverwant) maak ik gebruik van het Britse Pertex-Pile systeem bij koud en nat weer. De resultaten zijn geweldig, maar de pertex moet wel regelmatig een nieuw laagje DWR krijgen van bijvoorbeeld Nikwax. Dat komt dus altijd goed van pas. Daarnaast draag ik bijna altijd stretch-woven softshell broeken en jassen, die ook zeer veel baat hebben bij een hernieuwing van de DWR.
8 jaar geleden door Harry
Mijn goretex jas stinkt naar zweet en lekt nu door, bij uitstek de test voor nikwax
8 jaar geleden door Berend-Jan
Als buitensporten en fotograaf maken we volop gebruik van goretex kleding. Zeker bij het fotograferen liggen we geregeld languit op de grond. Een regelmatige wasbeurt voor onze kleding is dan ook geen luxe.
8 jaar geleden door Ezra Noordermeer
Met zwaardere inspanning ga je toch aardig zweten in je goretexpak en das niet fris! Daarnaast hou ik wel van een beetje offroad baggeren, wat de buitenkant dan ook nog eens vies maak, dus naast de nieuwe wasmachine die we al hebben, zou Nikwax een mooie aanvulling hierop zijn!
8 jaar geleden door Karin
Op het label van de softshell wordt dit product geadviseerd. Omdat ik deze voor het eerst ga wassen zou ik dit heel graag voor jullie willen testen. En ook gebruiken en testen voor onze andere skikleding om weer optimaal bestendig te maken!
8 jaar geleden door Caroline
Net voor het eerst met kids naar de sneeuw geweest. ?? Skikleding van kids is aardig vies geworden. Ook hun normale jassen kunnen wel een wasbeurt gebruiken. Ik denk toch wel dat we 3 wasmachines vol krijgen. Wij willen wel tester worden ????
8 jaar geleden door Maaike
Met 4 GORE-TEX jassen heb ik wel een wasmachine vol! Kan dit wasmiddel goed gebruiken!