• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Ontdekking van de Cobb - Review Ella Francati

Na het lezen van een enthousiaste review op onze website over de Cobb Premier besloten wij Ella Francatie zelf te benaderen om een nog uitgebreidere review voor ons te schrijven! Ella vond dit zelf ook leuk en heeft ons daarna snel een leuke review toegestuurd waarin ze verteld waarom ze zo enthousiast is over de Cobb Premier.

Op zoek naar een passend cadeau voor het nieuwe huis met prachtige tuin, water rondom en een Giethoornse punter in het botenhuis van mijn zusje en zwager. Na een lange zoektocht op internet kwam ik eindelijk op het idee dat een nieuwe barbecue misschien wel een goed plan was. Een mooie regenmeter en andere zaken voor in de tuin kwamen niet in aanmerking. Dus op zoek naar een mooie barbecue maar!

Tot mijn verbazing stuitte ik op de Cobb barbecue. Compact, natuurvriendelijk vanwege de Cobble Stone die gebruikt wordt en... prima te gebruiken op de boot! Leuke bijkomstigheid voor mij was dat het een van oorsprong Zuid-Afrikaans product is. Ik heb jaren geleden een paar jaar voor het Zuid-Afrikaanse Verkeersbureau gewerkt. In die tijd waren er vaak barbecue feestjes waarbij we gebruik maakten van een door de helft gezaagd olievat met een rooster erop. Er ging wel veel houtskool in maar het werkte fantastisch! Maar tijden veranderen en de Cobb is een stijlvolle en compacte barbecue.

Ontdekking van de Cobb - Review Ella Francati

Kortom de beslissing was snel genomen. Het wordt de Cobb Premier met een handige draagtas en een doosje Cobble Stones. Anders krijg je een mooie barbecue, maar kan je er niet mee aan de slag. Een paar dagen later stond hij op de tuintafel bij mijn zus in de tuin, vol met overheelijke satés. Mijn zoon en zijn vrouw waren ook aanwezig en ook zij waren erg enthousiast over de Cobb. De jongelui woonden net in hun nieuwe appartement in Amsterdam op de begane grond met een kleine tuin. Beperkte ruimte, maar ze barbecuen wel heel graag. Dus ja, nog maar een Cobb besteld als housewarming cadeau voor mijn zoon en zijn vrouw. "Hij kan ook mee achter op de fiets naar het park", waren de woorden van onze zoon!

Ontdekking van de Cobb - Review Ella Francati

Iedereen is enthousiast over de Cobb. Zelf wonen we in Italië en bij ons in de buurt hebben wij allemaal ook een bijzondere barbecue. Zo hebben we een rooster van ruim één meter doorsnee en wij gebruiken geen houtskool maar het snoeihout van de druiven planten. Dit geeft een bijzondere smaak aan het vlees en in het voorjaar wanneer er veel artisjokken zijn, roosteren wij er ook artisjokken op. Net als de Cobb is dat een hele bijzondere barbecue ervaring. 

Na onze ervaring met de Cobb zijn we erg enthousiast over de barbecue en kunnen we de Cobb iedereen aanbevelen!