• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Stoffeerderij Klaver Ermelo

Stoffeerderij Klaver Ermelo

Stoffeerderij Klaver in Ermelo geeft jouw caravan- of camperinterieur weer een tweede leven. Met ruim 40 jaar ervaring is het herstofferen van jouw caravan of camper wel toevertrouwd aan Stoffeerderij Klaver. Naast het stofferen van caravan- en camper interieurs, kan je bij Klaver ook terecht voor bekleding van meubels, boten, auto's en nog veel meer.

De bedrijfsbus van Stoffeerderij Klaver uit Ermelo is eigenlijk al een kleine showroom op zich. Alles dat je van binnen aan je caravan of camper zou willen veranderen is hier te zien. Gestoffeerde banken, camper stoelen, gordijnen, kastwerk op maat en zelfs een heerlijk matras dat op maat gemaakt wordt. Zo kan je jouw caravan of camper nieuw leven inblazen!

Stoffeerderij Klaver is een familiebedrijf en ruim 40 jaar geleden begonnen zij voornamelijk met het stofferen van auto's. 'Maar al snel volgde het stofferen van meubels en kregen wij ook steeds vaker de vraag of wij interieurs van caravans en campers konden stofferen,' aldus Ruud Klaver van Stoffeerderij Klaver. Zo is het stofferen van kampeermiddelen langzaam een specialisatie van de stoffeerderij geworden. 'Tegenwoordig staan er ongeveer 2 campers per week in onze werkplaats die gestoffeerd moeten worden,' vertelt Ruud over de grote vraag.

Stoffeerderij Klaver Ermelo

Dankzij een handige tool op de websote van Klaver is het heel eenvoudig om een offerte aan te vragen. 'Het is ook mogelijk foto's van het desbetreffende camper interieur mee te sturen zodat wij nog beter een offerte kunnen maken,' legt Ruud uit. Na deze aanvraag kan je gemakkelijk langskomen bij Klaver om het allemaal door te spreken. Welke stof of leer wil je? Hoe moet het geheel eruit komen te zien? Allemaal dingen die aan bod komen. Er komt een offerte op maat en zodra de caravan of camper gebracht is kan je deze in veel gevallen na een week alweer ophalen! 'Natuurlijk zijn er uitzonderingen waarbij het gehele interieur van de camper of caravan aangepast moet worden, die staan hier wel wat langer in de werktplaats.' 

Stoffeerderij Klaver
Mariënhoef 5 (Industrieterrein Veldzicht)
3851 ST Ermelo
www.stoffeerderijklaver.nl

Maandag t/m vrijdag:
09.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag:
09.00 uur tot 15.00uur

Stoffeerderij Klaver Ermelo
Eline
Over Eline
Eline is een gedreven buitenmens. Sinds 2014 houdt Eline zich bezig met social media, de blog en de klantenservice.