• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Testers gezocht! Fjällräven broeken

Wil jij een Fjällräven broek testen?

Fjällräven is een merk waar we bij Kampeerwereld Hendriks ontzettend trots op zijn. Voor een aantal populaire broeken zijn wij op zoek naar producttesters. Wij geven de volgende drie broeken weg:

1X Fjällräven Barents Pro
1X Fjällräven Karl Pro Hydratic
1X Fjällräven Keb Trousers

Wil jij één van deze fantastische broeken testen, laat dan onder dit bericht een reactie achter. Geef aan welke broek jij graag zou willen testen en waarom jij de geschikte persoon bent om deze broek te testen.

Hebben wij jou gekozen als tester, dan mag je de broek in de winkel komen ophalen of wij sturen deze naar je op. Wat wij hiervoor terug verwachten is een leuke Facebook post wanneer je de broek ontvangen hebt en een review inclusief foto's. 

14 december maken wij de winnaars bekend. We sturen je een mail als je gewonnen hebt. 

(Bij het opgeven van je mailadres wordt je daarna op de hoogte gehouden van andere leuke acties van ons)

Eline
Over Eline
Eline is een gedreven buitenmens. Sinds 2014 houdt Eline zich bezig met social media, de blog en de klantenservice.
7 jaar geleden door gert-jan van norden
Karl pro hydratic,vissen is mijn passie,weer of geen weer.Deze broek is ideaal in alle weers omstandigheden.
7 jaar geleden door Miranda Bonekamp
Ik zou graag de barents bro testen. Ik ga er vaak op uit met m'n camera...... door weer en wind. Dan is kleding die daar tegen bestand is wel erg prettig. Boven kleding heb ik wel voor elkaar maar de broek is altijd weer een probleem. Dus laat maar komen
7 jaar geleden door karin warmerdam
Lijkt me heerlijk om zo'n broek eens te mogen uittesten als ik door de bossen loop en wandeltochten maak met de honden.
7 jaar geleden door Johan Klaassen
Al jaren loop ik in m'n vrije tijd in de groeken van Fjallraven omdat het gewoon de enige broeken zijn die heel blijven met m'n lompe gedrag in het bos tijdens het lopen van Geocaches en wandelen met de honden. Graag zou ik deze dan ook testen !
7 jaar geleden door Claudia Klaassen - van Geet
Ja, ik wil graag een Fjällräven Keb Trousers testen! Ik ben altijd lekker buiten aan de wandel of aan het trainen met mijn Finse Lappenhonden Rowan & Bosco. Je merkt het al, wij zijn gek van Scandinavië ;-) Met de oudste woef train ik schapenhoeden en hiervoor ben ik opzoek naar een broek die mij droog en warm houdt, maar waar ik ook lekker in kan bewegen. Voor mij een mooie mogelijkheid om hiervan gebruik te maken.
Kunnen deze honden hoeden? Ja wel degelijk! Finse Lappenhonden werden vroeger gebruikt door de Samen om de rendieren te hoeden en de kinderen te warmen.
7 jaar geleden door Stefan ten Dam
De Barents Pro zal een goede uitdaging te verwerken krijgen, wordt gedragen met diverse outdoor activiteiten als jachthonden trainingen / lange wandelingen / hout kloven & zagen en uiteraard met de trips en wandelingen in de bergen met de vakanties het gehele jaar door.
7 jaar geleden door Jurrian
Net nog een fjallraven jas bij jullie gekocht. De tweede. Zijn de beste jassen. Nog nooit de broek geprobeerd. Zou ik graag eens testen.
7 jaar geleden door Danielle
Graag een broek van fjallraven proberen daar ik samen met mijn hond speur en ik overal zit, stenen, bos, duinen, blubber en in weer en wind. Welke broek hiervoor geschikt is, laat ik graag aan de experts over.
7 jaar geleden door Bregt
Ik zou graag de 1X Fjällräven Barents Pro willen testen. Waarom mij kiezen? 3 september 2017 vertrek ik samen met mijn vriendin voor 2 jaar op wereldreis. We zullen heel wat trektochten doen zoals de Tiger Leaping George in China, Three Passes in Nepal enzovoort. Hiervoorafgaand gaan we wat kleinere en minder zware tochten doen in Europa om ons goed voor te bereiden zoals de Matterhorn en wat weekend treks in de Belgische Ardennen. Zou een leuke toesteker zijn tussen alle dure investeringen. Hebben onlangs de MSR mutha hubba nx gekocht bij jullie waar we zeer over te spreken zijn.
7 jaar geleden door Benji
Hallo,

Ik werk sinds kort in het mooie Normandië in Frankrijk. Om mijn vrienden toch vaak te zien kom ik regelmatig terug of nodig ik hen hier uit. Zo ook in februari. Dan gaan we hier een mooie 5-daagse tocht doen in het 'parc naturel régional des boucles de la seine'. Zo kan ik nog eens genieten van samen te zijn met vrienden en bijpraten. Ik ben voor deze wandeling nog op zoek naar een geschikte broek. Sinds twee jaar hike ik en probeer mijn collectie aan materiaal stelselmatig uit te breiden. Een waterdichte broek heb ik echter nog niet en lijkt me toch wel aangeraden. Normandië staat niet zomaar bekend om de regen.

Moesten jullie me kiezen zou ik graag de Barends Pro voor jullie testen. Niet de duurste uit de 3 maar lijkt me te voldoen aan mijn eisen en zou ik ook kopen moest ik niet winnen.

Groeten,
Benji
7 jaar geleden door Marco kok
Hoi ik ben Marco uit Putten en ik zou samen met mijn vriendin de fjall raven broekken graag testen. Ik denk dat wij geschikt zijn omdat we samen in juni een maand lang naar Maleisie gaan en daan gaan backpacken en ik zit 18 jaar op scouting zit
7 jaar geleden door Janneke
De Barents Pro voor mijn partner kan deze broek te testen bij de klim naar de top van de Kilimanjaro in Januari 2017.
7 jaar geleden door Nathanael
Ik was aan het twijfelen tussen de broeken Keb trousers long en de Barents Pro, dit omdat ik als bushcrafter in situaties terecht kom waarin beide types broeken erg gewaardeerd worden !! Sowieso moet de broek robuust zijn want bij trekkingen in de Ardennen/Duitsland/Luxemburg moet de broek vaak door dichte begroeiing wat vaak voor scheurtjes zorgt. Ook het afdalen of klimmen op steile rotspartijen of bergen vraagt veel van de kleding !! Zopas teruggekomen van een 12-daagse trekking in IJsland en alweer staan er nieuwe avonturen op het programma (trekking Balkan o.a) en trek ik ieder weekend het bos in om bepaalde vaardigheden aan te scherpen. Verder is het best wel belangrijk om vergelijkingsmateriaal te hebben lijkt me dan? Zo heb ik al enkele broeken van het met Pinewood gehad en kan ik dus goed vergelijken tussen reeds bestaande broeken en hun eigenschappen. Met het merk Fjallraven heb ik eigenlijk geen ervaring maar ben wel aan het twijfelen de overstap te maken en mijn outdoor-set te vervangen aangezien ik toch heel vaak positieve reacties hoor van de kwaliteit van dit merk! Daarom dat ik al graag eens een van deze broeken getest had en mijn bevindingen kan delen met andere ervaren/minder ervaren avonturiers (Barents Pro of Keb trousers Long)
7 jaar geleden door Robert van Sintmaartensdijk
Ik zou graag de karl pro hydratic willen testen.
Dan zou ik hem tijdens mijn werk kunnen testen in de natuur. Als natuurbeheer.
7 jaar geleden door Lindsey van Ooijen
Ik zou graag de barents pro voor mijn werk willen uitproberen. Ik werk met de dolfijnen in het dolfinarium en gaan nu een koude tijd tegemoed dus deze broek komt goed van pas!
7 jaar geleden door Cor
Ik zou Graag een van de broeken testen omdat de mijne aan het einde van zijn langdurig leven is gekomen door intensief gebruik met kamperen en hiken. Die ik nu heb, heb ik jaren geleden bij jullie gekocht.
7 jaar geleden door Cor
Ik zou Graag een van de broeken testen omdat de mijne aan het einde van zijn langdurig leven is gekomen door intensief gebruik met kamperen en hiken. Die ik nu heb, heb ik jaren geleden bij jullie gekocht.
7 jaar geleden door Jose de Graaff
Ik wil wel een broek testen omdat ik een fan ben van de Barents Pro broek
7 jaar geleden door Caroline Piek
Hierbij geef ik graag mijn vriend Peter Mars op! Hij is de ideale persoon om de Keb Trousers te testen. We wandelen en fotograferen veel in binnen- en buitenland. Bij het fotograferen rollen en kruipen we veel over de grond; ideale omstandigheden om het comfort en de robuustheid van deze broek aan een test te onderwerpen!
7 jaar geleden door Majieke
Fjallraven Keb Trousers zou ik graag willen testen, omdat het zowel als wandel als werkboek kan gebruiken. Ben erg benieuwd of dat inderdaad het geval is.
7 jaar geleden door Migo Ronchetti
Dag Hendriks,

Leuk idee! Laat ik eind december nou net met mijn vriendin richting Chili en Patagonië vertrekken om te hiken en te genieten van al het moois de Andes te bieden heeft. De ideale plek om deze broeken te testen. Ik ben namelijk wel heel benieuwd hoe de Fjällräven Keb Trousers zich houdt in temperaturen van -5 tot 35 graden Celsius. :)

Vriendelijke groet,
Migo Ronchetti
7 jaar geleden door Paul
Hoi. Ik zou graag de Keb Trousers willen proberen en testen. En wel hierom ... ;-)

Met mijn vriendin ben ik in training voor de fjallraven Classic van 2018. Niet geheel toevallig het jaar waarin ik 50 wordt.

Daarnaast werk ik als klusjesman. Echt waar!

Me dunk de ideale combinatie om deze werk- en wandelbrkek voor jullie te testen.

En ... ik heb ooit in de reclame gewerkt. Een vlotte pen is mij dan ook niet vreemd.

Vrolijke groet van Paul
7 jaar geleden door Ronald
De nieuwsbrief van kampeerwereld bevat altijd leuke aanbiedingen, maar dit keer ook iets leuks, namelijk testers gezocht voor Fjällräven broeken. Ik ben zelf erg fan, sinds ik een paar jaar geleden de eerste broek van dit merk heb gekocht. Wanneer ik naar buiten ga, scouting, klussen, vakantie of gewoon voor de lekker heb ik deze broek aan. Ik heb tot nu toe Karl broeken gebruikt en ik zou deze actie wel willen aangrijpen om ook de Barents of de Keb Trousers eens goed uit te proberen/reviewen!
7 jaar geleden door Lianne
Ik wil de Barents Pro graag testen. Mooie pasvorm lijkt me en zelf korter te maken... Meestal zijn de wandelbroeken van die hobbezakken. Ik vind ze normaal te prijzig maar wil er graag achterkomen of het zijn geld waard is ????
7 jaar geleden door Cora
Ik heb een passie voor langeafstandstochten (>= 80 km) waarbij ik helaas momenteel gezien mijn lengte (1m88) niet weet te slagen voor een leuk uitziende,functionele wandelbroek. Helaas heeft wandelen in Nederland/België nog het stoffige imago en ik wil hier als wandelaarster een verschil in maken. Waarom zijn wandelbroeken zo niet hip?! Zoals ik zie, ziet de Barents Pro er echt top uit en ik hoef niet meer met hoog water te lopen, omdat de lengte van de pijpen verstelbaar zijn! Ideaal met bijv de Bossche100 waarbij je toch de hele nacht over zeer onverharde paden loopt.
7 jaar geleden door Marilou
Ik ben erg nieuwsgierig naar de Karl HYDRAtic. Zou dit mijn ideale broek zijn. Al jaren fan van fjallraven en veel actief buiten of het van en naar het werk fietsen is, door de bossen ravotten met scouting of geocachen. Vaak moet de regenbroek mee en aan, ondanks dat die ademd is het och vaak warm en extra meeslepen voor maar een klein buitje of een nattig bos. Deze broek zou de uitkomst moeten bieden in ons landje waar genie avontuur te beleven valt en natuurlijk op de actieve wandel en of fietsvakanties die kamperend worden afgelegd. Deze broek zou dan een mooie toevoeging zijn op een minimalistische uitrusting en toch genoeg isolatie bied om het hele jaar te genieten vooral in mijn favoriete jaargetijde de
Herfst.
7 jaar geleden door Wanda
Toffe actie! Ik ben wel toe aan een stevige broek voor een meerdaagse trekking. Mijn voorkeur gaat uit naar de Barents Pro omdat deze ook in een damesmodel te verkrijgen is.

Waarom ik de ideale tester ben? Omdat ik wekelijks de natuur in duik om lekker te struinen, maar ook graag mijn tentje ergens opzet en niet vies ben van het bouwen van een kampvuurtje om mijn eigen potje te koken. Een degelijke broek komt daarbij goed van pas.
7 jaar geleden door ivonne calis
Ik zou super graag één van deze broeken willen testen. Ben een echte outdoor liefhebben en reis de hele wereld over. Zo'n broek komt dus goed van pas. Met mijn zeer lange benen heb ik moeite om een goede broek te vinden dus ik zou graag de Barents Pro uitproberen!
7 jaar geleden door Esther
Ik vind de Keb stoer en zou hem graag testen bij mijn laatste etappes van het Pieterpad. Als hij goed bevalt mag hij mee op vakantie naar de Alpen, de bergen in!
7 jaar geleden door Edwin
Ook ik denk de ideale tester te zijn. Reisverhalen schrijven is mijn passie, outdoortrips, kamperen, wandelen en fietsen is wat ik adem. Kwaliteit en comfort qua kleding is daar enorm belangrijk bij en als het er dan uit ziet als de karl-pro-hydratic-trousers dan kan het niet meer stuk. Oostenrijk, Ijsland, de Franse Ardennen en het Parc des Ecrins staan binnenkort op de planning, testen in de praktijk dus!
7 jaar geleden door Herman Oolman
Hej Fjällräven,
Op 11 februari is het land rover bikkelweekend in Havelte gepland. Dit weekend is voor elke land rover eigenaar (waaronder ik) de kans om eens lekker te bikkelen in NL. Weer of geen weer, dit weekend bestaat uit zand, modder en water en het weer doet de rest. Kleding is in dit geval belangrijk eant het wordt kamperen, auto's vastrijden en weer lostrekken uit de modder en 's avonds rond het kampvuur met een biertje erbij. Aan extra (schone) broeken doen we niet, dat heeft toch geen zin. De bedoeling is dat je vanaf het begin de juiste broek aanhebt en daarom kies ik voor de Karl Pro Hydratic.
7 jaar geleden door MIchael van Zinnicq Bergmann
425km Kungsledenpad liep ik vorig jaar in Lapland. Een van de mooiste tochten van mijn leven. Na alle tochten die mijn eerste Fjällräven broek had doorstaan was mijn geliefde broek na het afronden van deze trek toch echt helemaal opgedragen en versleten.

Ik heb ondertussen al wat research gedaan met het oog op de aanschaf een nieuwe Fjällräven broek, maar ik ben er nog niet helemaal uit. De mogelijkheid om een broek te testen komt voor mij dan ook op een super moment!

Ik neem een Fjällräven Keb-trouser graag mee op mijn volgende bestemming die voor jullie nog even een verrassing is! Foto's zullen uiteraard snel volgen!
7 jaar geleden door Elize van den Akker
Ik zou heel graag de Keb trouser willen testen. Lijkt me een fijne broek om met de honden te wandelen in het bos en op vakanties in de bergen.
7 jaar geleden door peter nadort
Ja hoor, fantastisch, koop al jaren Fjallraven broeken ook voor gewoon dagelijks gebruik. Eerst via bever, toen naar outdorado en nu bij jullie. Alleen jammer dat Fjallraven zelf niet alles op voorraad hebben. Ben laatst nog in de winkel geweest en uw medewerkster heeft doorgegeven aan Fjallraven wat ik wilde, 1 X Niels en 1 X Karl trouser (82844). Ook niet te leveren. Kortom mochten jullie ze hebben dan graag even een berichtje. Ik hoor wel. Broek met Low Waist en maat 50.
7 jaar geleden door Jonathan
Inmiddels heb ik al jaren de Barents Pro in het bezit! Ik heb er al meerdere prachtige tochten meegemaakt in Wales, Schotland en Nepal. Ook in dit mooie landje gebruik ik hem regelmatig. Het is alleen jammer dat de Barents Pro van zichzelf niet waterdicht is. Daarom ben ik benieuwd of Hydratic dat wel is, en of deze dan nog ook ademend is. Aankomende zomer staat een mooie tocht in Zweden en Noorwegen op de planning en ik hoop deze broek daar dan te mogen testen. En nu maar hopen op regen :)
7 jaar geleden door Elmer de boer
Door het verleden heb ik wel aardig wat broeken versleten van fjalraven.
Door de jaren heen werd de broekzakken minder, kruis en kont slijten sneller.
Maar draag comfort is nog altijd geweldig.
7 jaar geleden door Levi
Deze winter ga ik weer met mijn broers kamperen in de Ardennen. Het draait voor ons een beetje om afzien-kamperen, met een vuurtje en vlees op de grill. Echter hoeft het wat mij betreft niet alleen maar afzien te zijn. Een degelijke, winddichte broek als de Barentz of de Karl Pro kan het een stuk aangenamer maken. Deze zomer kocht ik al een erg fijne Fjällräven broek bij jullie, alleen is deze echt voor zomerse temperaturen. In het vroege voorjaar staat ook nog een tocht naar Noord-Zweden op het programma. Aangezien ik bij die trip ook niet al te zomerse temperaturen verwacht, zal ik de broek zeker op de proef stellen.
7 jaar geleden door Erwin
Ik zou graag de Fjällräven Karl Pro Hydratic willen testen in Schotland. Ik ga de Rob Roy route lopen met rugzak en tent. Het weer in Schotland is voornamelijk regen, regenachtig of een variatie daarvan. Ik denk dat deze broek zeker in dit klimaat goed getest kan worden.
7 jaar geleden door Erwin
Ik zou heel graag de Fjällräven Karl Pro Hydratic willen testen in Schotland. Daar ga ik de Rob Roy route lopen met rugzak en tent. Een hike van 10 dagen in waarschijnlijk veel nat weer. Aangezien deze broek ook waterafstotend is, zou deze goed getest kunnen worden.
7 jaar geleden door Kobe Burdack
Ik ben al enkele jaren aan het zoeken naar een broek die robuust genoeg is om mee te wandelen, (vogel) spotten, boomklimmen en voor vele andere outdoor activiteiten. De Barents Pro lijkt me de juiste broek om mee op stap te gaan en prachtige avonturen mee te beleven! Zo'n broek kunnen testen is nog een extra reden om te gaan fotograferen en klimmen. Ik zie er al naar uit om deze broek in het veld te testen!
7 jaar geleden door Berry de zwaan
Ben op zoek naar een goede combinatie broek voor in het bos te lopen / trainen met de hond en op schietbaan daarnaast om mee te werken in m'n werkplaats ( houtbewerking )

Mijn keus de barents pro !
7 jaar geleden door Mark Bastiaanse
Ik ben de geschikte persoon om de Fjällräven Keb Trousers te testen omdat wij in een groepje veel wandelen en aan geocache doen. Dit houd ook gelijk in ver klouter en klimwerk in bomen, richels en rotsen. Hierdoor lijkt de Fjällräven Keb Trousers mij de ideale combi tussen robuust en draag comfort.
7 jaar geleden door petra martens
Jammer weer voor de mensen die geen facebook hebben.
De eerste selectie is hierdoor meteen gemaakt.
Zonder facebook kan je niet mee doen.

Nu, dan maar niet!
7 jaar geleden door Jasper Smoorenburg
goede avond kampeer wereld hendriks,

Graag zou ik de Fjäll Räven Keb Trousers testen. Ik ben een geschikte proefpersoon omdat ik zowel qua werk als prive veel baat heb bij een stevige sneldrogende en comfortabel zittende outdoorbroek.

Werk: Ik ben werkzaam als terrein opzichter van militaire oefen terreinen. Zodoende veel te voet als per 4x4 in de natuur te vinden waar ik allerhande werkzaamheden moet uitvoeren zoals handhaven van de regels op de terreinen, reparaties verricht aan rasters/ hekwerk, snoei en zaag werkzaamheden etc.


Prive: In m'n vrije tijd ben ik veel in de bossen te vinden met onze honden. hiken, steppen en speuren. Een comfortabele en sterke en slijtvaste broek als de Fjäll Räven Keb is hierbij een must Daarnaast ben ik veel op de zo genoemde paal-kampeerplaatsen te vinden om te genieten van het "wild" kamperen of ben ik met m'n Ally kayak de mooie natuur vanaf het water aan het verkennen.

Ik hoor graag of ik in aanmerking kom voor het testen van de Fjäll Räven broek
Uiteraard ben ik meer dan bereid om hierover een zeer uitgebreide en review te schrijven met professioneel foto en video materiaal.

Met vriendelijke groet,

Jasper
7 jaar geleden door Rico
Als wandelaar en begeleiding van een scouting groep heb ik een stevige maar toch een comfortabele broek nodig. De Karl Pro Hydratic lijkt mij het beste voor beide. Vanwege mijn huidige situatie doe ik het nu met een paar geweldige Lifeline broeken van 15 jaar oud. Inmiddels hebben die wel hun beste tijdel gehad, met gaten en heel veel slijtage van het stof wordt toch tijd voor een vervanger.

Volgend jaar staat er een tocht naar Ierland met de scouting op de planning. Maar ook het Pieterpad zou ik persoonlijk nog binnen 2 jaar willen gaan lopen. Goede uitrusting daarvoor zou ideaal zijn.
7 jaar geleden door Marco de Lange
Geachte redactie,

Graag zou ik in aanmerking komen om de Fjallraven Karl Pro Hydratic te testen, ik ben al een geruime tijd op zoek naar een allround broek.
Ik ben op zoek naar een allrounder broek voor alle omstandig heden, om mee te klimmem, wandelen maar ook voor in de sneeuw en bergen, ik denk dat dit een goede broek is voor mijn keuze en ik hoop deze broek ook te kunnen testen en te ervaren hoe goed en prettig deze broek zal zijn.

Ik hoop dat ik een van de gelukkige zal zijn :-)

Met sportieve groet,

Marco de Lange
7 jaar geleden door Mark R
Voor mijn wandelingen in en buiten Nederland ben ik altijd op zoek naar goed materiaal.
Sinds jaren draag ik dus de Fjällräven broeken, in de zomer vaak de afritsbare broeken en in de winter "gewone".
Nu lijkt de Keb Trousers mij een ideale broek om het hele jaar te dragen.
7 jaar geleden door Jens Nys
Beste,
De "Karl Pro Hydratic" lijkt de allround broek. Geen gesukkel meer met regenbroeken en toch droog op het werk aankomen. Dus zowel tijdens de week (werk), als in het weekend (bos) kan deze broek gedragen worden. Zowel het milieu als onze portefuille heeft hier baat bij! Met de winter op komst is deze broek in zijn element. Zelf zou ik deze broek eens testen met en zonder de Fjallraven wax. Ik heb nog twee andere Fjallraven broeken thuis liggen, die ik kan gebruiken om de test nog interessanter te maken!
Alvast bedankt
7 jaar geleden door Hans Gerritsen
Ik ben al jaren op zoek naar de ideale outdoor broek. Een broek die geschikt moet zijn voor wandelen, klauteren, klimmen en hoog-alpine en gletsjer tochten. De Fjällräven Barents Pro lijkt mij een zeer geschikte broek voor de avonturen die ik ook in 2017 wil gaan beleven. Tijdens een 12 daagse tocht naar IJsland in 2017 wil ik deze broek graag voor jullie testen. Ik zal daar in de meest verschillende condities terecht komen met als hoogtepunt de beklimming van de Hvannadalshnúkur, de hoogste berg van IJsland. De perfecte test voor de De Fjällräven Barents Pro !
7 jaar geleden door Tom Martens
Met de Keb Trousers zou ik in de winter natuur fotograferen langs de Estlandse rivieren, m'n favoriete bezigheid sinds ik in Estland ben gaan wonen. In de lente zou hij met mij en m'n vrienden naar Schotland gaan voor onze jaarlijkse tocht van de oostkust naar de westkust, en vervolgens naar één van de woeste Schotse eilanden. De Trousers gaan dus zeker wat zien krijgen: otters langs halfbevroren rivieren, massieve beverdammen, zandsteenkliffen in geel-oranje-roze tinten, bergen die uit de Schotse zee oprijzen, zeevogels die 's avonds aan land komen en natuurlijk prachtige zonsondergangen naast de tent. De Trousers krijgen bij mij de kans om te bewijzen dat ze uit de juiste snit gesneden zijn om over sneeuw en ijs te schuren bij 't winterse fotograferen, om vervolgens lang en avontuurlijk te stappen in de Schotse wildernis.
7 jaar geleden door Maarten Bink
Als kersverse vader van dochter Feija sta ik te popelen om met haar de Veluwe op te gaan. MEt ijzersterke kleding moet dat lukken, heel het jaar rond. Zou de Barents pro dit waar maken?

Hartelijke groet Maarten en Feija

7 jaar geleden door peter
Outdorado,

Hier zit voor jullie een echte fjall fan.
Ik heb reeds verschillende artikelen in mijn bezit,waaronder broeken, t shirts en jassen .
Over al deze items ben ik super tevreden
Fjallraven staat voor kwaliteit en duurzaamheid aan een betaalbare prijs.
Ik zou graag een broek testen en liefst de keb .
Dit om te kijken hoe comfortabel de broek zit tijdens trektochten of klimweekends met de vrienden in Belgische Ardennen.
Maar ook tijdens het dagdagelijks gebruik lijkt het mij een leuke broek om te dragen zeker met het stretch deel ter hoogte van lies en kruis
Kom maar op met die broek.

sportieve groeten

peter

7 jaar geleden door Leo van der Wal
Ik wil graag de Fjällräven Karl Pro Hydratic testen... Ik heb veel ervaring met outdoor kleding, zo heb ik 3 afritsbroeken van Fjallraven en een Numbers, naast veel hemden. Ik ben opzoek naar een winterbroek, liefst water dicht. Ik wil best een leuk stukje schrijven over deze Hydratic broek, wellicht koop ik er wel een gevoerde winter Keb bij om mee te vergelijken...

Ik doe veel aan wandelen zie mijn website maar... http://mcclay.nl/zondagochtendwandelingen/

Hoor graag van jullie, sta in de startblokken om de broek te testen...

gr

Leo van der Wal
7 jaar geleden door Bert
Ik zou graag voor jullie de Keb Trousers willen testen. Ik test de broek deze winter in twee lange weekenden in het Thuringenwald (langlaufend) en twee weken bij een trektocht (ook langlaufend) in Zweeds Lapland.
Van juni t/m half augustus maak ik een kanotocht van de bron tot de monding van de Loire. Ik slaap uitsluitend kamperend langs de oever.
Voor deze activiteiten wil ik een broek testen die voldoende bewegingsvrijheid geeft.
groet, Bert
7 jaar geleden door Gerlof van den Berg
Ik reis gemiddeld 6mnd per jaar. Mijn grote passie is vliegvissen op wilde forel en reis daarvoor naar de laatste wildernissen op aarde o.a. patagonie, lapland, nieuw zeeland enz. Ik moet blindelings op mijn materiaal kunnen vertrouwen en ben daardoor erg nieuwsgierig geworden naar dit merk. Tot nu toe belette mij de prijs om voor dit merk te kiezen.
7 jaar geleden door Jaap
Hoi, ik ben beheerder van een bos- en natuurgebied vlakbij Tilburg. Tijdens mijn werk ben ik veel buiten in weer en wind zowel in de zomer als winter. Graag wil ik de Barents Pro testen om te zien of deze als werkbroek geschikt is. Tijdens mijn werkzaamheden kom ik geregeld wat zwaarder terrein tegen zoals dicht struikgewas, moerassige laagtes en bramen. Ik hoop dat de broek tegen een stootje kan en mij beschermt tegen de elementen en daarbij lekker comfortabel zit.
7 jaar geleden door Raymond JOnker
Ik zal graag voor jullie de Fjällräven Barents pro of de Karl Pro wel willen testen. Door mij wisselende buiten activiteiten zoals geocaching en de wekelijkse opkomsten bij scouting zal ik een mooie allrounder gebruiker zijn.
Als ik de broek met kerst onder de boom kan vinden zal ik deze ook nog mooi kunnen testen bij een 2 daagse zwerftocht door door de schone natuur in Overijssel tijden de kerstvakantie.
7 jaar geleden door Marc Slootmaekers
Beste,
Als professioneel natuurfotograaf gebruik ik al sinds 1981 FjallRaven broeken, meestal model Greenland en Barents Pro.
Wanneer je in onze contreien veel buiten zit is droog blijven vaak een probleem. Vandaar dat ik het nieuwe model " KARL PRO HYDRATIC" heel graag op het terrein zou testen. Website: www.natuurfotomarcslootmaekers.be
7 jaar geleden door Roel
Dag outdoor genieters,
Graag zou ik de Fjallraven Barents Pro of de Fjallraven Keb willen testen of dit een Hike/backpack broek zou kunnen zijn die bij onze avonturen past.
Ik heb nu een aantal broeken versleten en weet inmiddels welke delen van de broeken het eerste slijtage vertonen.
Graag zou ik samen met jullie de ervaring/test willen vastleggen.
7 jaar geleden door Samuel van Beelen
Beste redactie,
Ik ben als sportinstructeur bij de Koninklijke Landmacht regelmatig bezig met verschillende buitensporten en op oefening in het middelgebergte.
Nu was ik op zoek naar een outdoorbroek waar ik prima mee kan hiken, klimmen maar ook gewoon mee op de camping of tijdens oefening mee kan lopen.
Mijn voorkeur ging uit naar een Mammut broek (ik heb al een oude softshell broek hiervan), maar ik heb ook goede verhalen gehoord over het merk Fjallraven.
Omdat ik actief ben in verschillende outdoor sporten waar wendbaarheid van belang is wil ik graag een lichte en elastische broek, daarom zou ik de keb trousers wel graag willen uitproberen.
Ik hoor graag van u of ik er één mag uitproberen.
Met vriendelijke groet,
Samuel van Beelen
7 jaar geleden door Bart veldhuis
deze all-purpose broek is het proberen waard en wordt aan een harde test onderworpen
resultaten zijn te zien in een geiilustreert verslag.
wordt -mogelijk-vervolgd.
vriendelijke groet
Bart
7 jaar geleden door Daphne van Zomeren
De Fjällräven Keb Trousers zou ik graag willen testen tijdens mijn werk als schaapherder. Ik ben sowieso een Fjällräven fan, maar deze broek ken ik nog niet. Ik ben onder alle weersomstandigheden buiten aan het werk samen met mijn Border Collies en schapen op de hei, dus zo'n fijne broek kan ik zeker gebruiken en ook perfect testen.
7 jaar geleden door Patrick
Ik ben al net zo enthousiast van Fjallraven producten als jullie, maar de Karl Pro Hydratic ken ik nog niet. Het lijkt me geweldig om de Karl Pro Hydratic te testen. Als Scoutsleider draag ik al jaren de Barents Pro. Een fijne degelijke broek die tegen een stootje kan en waar je prima mee op je knieën kan zitten. Het nadeel van deze broek vind ik dat hij me bij grote inspanning wat aan de benen gaat plakken, wat me beperkt bij het stijgen met bepakking in de bergen. Voor lange hikes in de bergen met 15+ kg bepakking draag ik dan ook een Keb. Elastisch waar het nodig is, waardoor je minder beperkt wordt in je bewegingen en met ventilatiemogelijkheden wanneer je wat extra verkoeling nodig hebt. Beide broeken voldoen prima, maar bij natte omstandigheden neem ik altijd een afritsbare regenbroek mee. Daarom zou ik als aanvulling op dit assortiment graag de Karl Pro Hydratic testen. Een broek die me door koude gure avondwandelingen heen kan helpen en me dan ook nog eens droog houdt, zonder de noodzaak van een regenbroek. Als ik de Karl Pro win, ga ik hem op 13 januari 2017 uitgebreid testen bij de Wampex van Vledder. Een 30km nachtelijke tocht die best wel eens nat en koud kan uitpakken.....
7 jaar geleden door Sil
Hallo,

Tussen kerst en oud/nieuw heb ik een 4 daagse wandel trip naar de Vogezen gepland. Samen met een vriend zullen wij daar 4 dagen en 3 nachten doorbrengen boven de sneeuw grens. Tijdens deze trip zijn wij uitgerust met sneeuw schoenen, 38l rugzak en slapen onder een tarp. Normaal gesproken gebruik ik voor dit soort weekenden (gem 3 weekenden per jaar) mijn Karl of Barents pro broek. Deze midweek lijkt mij uitstekend geschikt om de Keb trousers te proberen (zit er al een tijdje overna te denken om deze te kopen).

Deze winter trip lijkt mij de erg geschikt om de Keb trousers uit te testen voor het gene waar ze bedoeld voor zijn. Ik kan mijn ervaringen met de broek (en de verschillen tussen de broeken) goed omschrijven. Daarnaast zal ik een foto rapportage bijvoegen.
7 jaar geleden door Bert
Zowel voor mijn werk bij de brandweer als tijdens buitensport activiteiten in mijn vrije tijd zou ik de Keb Trousers tot het uiterste willen testen. Gedurende de winter zoek ik regelmatig de sneeuw op om te langlaufen (Ardennen) of toerskiën (Alpen). In de zomer klim ik graag op de rosten aan de Maas (Yvoir, Dave, Freyr,...). Ik hou van stevige fiets- en wandelreizen. Dit jaar zat ik in Alaska, volgend jaar plan ik een trektocht in Groenland. Vooral het multifunctionele en het waterafstotende karakter van de Keb Trousers spreekt me aan.
7 jaar geleden door Jeroen van Schaik
Hallo,
Ik zou graag de Keb trousers willen testen. Ik wandel veel met enkele vrienden in ruig terrein, denk aan de Ardennen, de Eiffel etc. Bij deze wandelingen van gemiddeld 30 km per dag schuwen we de natuur niet, de gebaande paden vermijden we waar mogelijk en regelmatig moeten we beekjes oversteken met behulp van niets anders dan onze schoenen, gamaschen en (hopelijk) waterdichte broekspijpen. Het lijkt mij een enorm gave ervaring om zo'n fantastische broek uit te proberen die ik nooit van mijn leven zou kunnen aanschaffen.

Met vriendelijke groet,

Jeroen
7 jaar geleden door Benny
Ik zelf ben een wandelaar, haiking . Ik houd van vele buitensporten . Rijd met quad en 4x4
Beroepshalve ben ik zeer veel buiten bezig. En als bij korstige hobby werk ik ook nog veel in de tuin.
Ik heb al wat broeken versleten ( letterlijk dan )
De broeken die ik nu meest draag zijn Live line en Jack Wolfskin
Dus sta ik open om eens een andere broek te testen en zo mijn bevindingen neer te pennen
Zo teste ik graag de barents pro in een donker kleur maat 46
7 jaar geleden door Ezra
De Keb trousers lijkt mij het meest geschikt om mee te klauteren en te klimmen. We gaan zien of dat zo is!
7 jaar geleden door Jan Verbeek
Als hiker en bushkrafter ben ik bijna ieder weekend op pad. Een broek als de Barents pro lijkt daarbij de perfecte kameraad. Ben benieuwd of ie dat kan waarmaken! ????
7 jaar geleden door Peter van Erp
Hallo,
Ik zou graag de Keb trousers willen testen omdat ik heel vaak ga hiken in binnen- en buitenland tijdens alle weersomstandigheden. Ik ben reeds in het bezit van de Barents Pro Rn hier zeer over te spreken.
Met vriendelijke groet,
Peter van Erp
7 jaar geleden door Dick den Hollander
Hallo,
Graag zou ik voor jullie de Barents Pro willen testen.
Mede omdat deze versterkte knie en achterstukken heeft en in lengte makkelijk aan te passen is.
Ik zou deze broek testen met off road aktiviteiten die ik met de Land Rover Defender regelmatig doe en waarbij je dus niet alleen aan het rijden bent maar ook buiten de auto diverse aktiviteiten doet zoals parcours verkennen en het lieren van andere auto's en bomen.
M.vr.gr. D den Hollander
7 jaar geleden door Jan van Herk
Ik zou heel erg graag de Fjällräven Barents Pro met de Kerstvakantie willen testen in het prachtige Oostenrijkse Skigebied Serfaus-Fiss-Ladis. Ik ga daar heel de week volop skiën, dit is dus een uitermate geschikt moment om deze broek goed te testen!!!
7 jaar geleden door Koen
Helaas, geen grote woeste trektochten voor mij. En juist wil ik de Fjallraven Karl Pro Hydratic aantrekken. Want elke dag rondlopen met een hond die tegen me aanspringt, af en toe werken in de tuin en een kettingzaag af en toe: veel broeken zijn óf niet comfortabel óf hebben veel te snel een slijtplek of worden niet meer droog.
En een nette, comfortabele, duurzame broek is wat ik zoek, niet een weggooiproduct. En zo te luisteren naar vele vrienden ook online, veel mensen net als ik.
7 jaar geleden door Mick
De Karl Pro Hydratic lijkt me super om te testen.
Heb al meerdere broeken van Fjällräven, 5 om precies te zijn. Van al deze broeken in m'n bezit is de kwaliteit zeer goed, dat zal bij deze ook wel zijn.
Maar wil ze wel eens testen bij één van onze kanotochten of wandelingen. Of in de tuin ;-)
7 jaar geleden door Elio
Beste,

met veel interesse lees ik deze aanbieding, ik ben een fervent sporter en reiziger en zoek steeds naar deftig materiaal om mij hierbij te ondersteunen.
Van Fjällräven heb ik tot nu toe nog niets dan goeds gehoord, maar zelf nog nooit gehad.
In februari voorzie ik een 3 daagse survivaltocht in het koude en vochtige Eifelgebergte waar een waterdichte, maar ademende kledij zeker van pas komt.
Vorige maand was ik nog een maand in India in de Hymalaya, waar deze broek ook zou kunnen gediend hebben.
Verder in 2017 nog wat reizen voorzien naar zuid-frankrijk (speleo), Ticino Italië (Canyoning), mogelijks ook nog Madeira en Sardinië (wandelen) en Manchester voor wedstrijd.
Kortom, overal waar ik ga heb ik graag het juiste materiaal bij en daarom denk ik dat de Keb Trousers een ideale reisgezel zou zijn voor mij.

Sportieve groeten
Elio Roets
7 jaar geleden door Elmar Scherhorn
Goeiedag,

Ik zie mijzelf als een goede tester voor de Fjällräven Keb Trousers.
Ik heb al 4 stuks Barents Pro, die bevallen mij erg goed en ben altijd al benieuwd geweest naar de Keb. Ik loop alleen maar in deze broeken (ook doordeweeks) en stel ze bloot aan wat ruigere omstandigheden. Elke zaterdag ben ik scoutingleiding en ik ga vaak weekenden klimmen in de rotsen. Mijn 1e Barents Pro heb ik 6 jaar geleden gekocht en gebruik ik nog steeds. Zelfs met de scheuren erin die ik heb laten maken om de broek nog steeds te gebruiken!
Groeten,

Elmar Scherhorn
7 jaar geleden door Pieter
De knoop moet nog gehakt worden tussen IJsland en het beklimmen van de Trigklav. Het zou super zijn om daar de Keb op veelzijdigheid, warm en koud te testen!
7 jaar geleden door Menno Brouwer
Ik wil graag de Fjällräven Keb Trousers testen. Afgelopen zomer in Noord-Zweden veel mensen zien lopen met deze broek en iedereen was er enthousiast over. We gaan in maart 2017 een ski-kampeertocht maken in Noord-Lapland op de grens van Zweden en Noorwegen (Dividalen). Daar zou deze broek als trekkingbroek in het kamp en op "warmere" dagen prima van pas komen. En gegarandeerd een mooi verhaal en mooie foto's.
7 jaar geleden door Reinier oudekerk
Ik zou heel graag de keb trouser voor jullie willen testen ik ben een echte outdoor fanaat en deze komt goed van pas voor me opleiding voor buitensport instructeur

Vriendelijk groeten

Reinier Oudekerk
7 jaar geleden door Ticco Maagdenberg
Oermannen doen het in Fjällräven
7 jaar geleden door Jenne Baauw
Ik wil graag de barents pro testen.
Waarom. Door mijn werk reis ik de hele wereld over en zit ik in erg warme en koude landen en mocht ik dan thuis in Speuld dan loop ik door de bossen en ben ik aan het werk in de tuin en om het huis.
Ik kijk er naar uit om de broek de wereld te laten zien en de wereld de Barents pro broek
7 jaar geleden door Ingrid
Graag wil ik deze broek voor jullie testen ik ga niet voor 1 of andere verre reis de broek proberen maar "gewoon" voor scouting hier in Nederland. Daar heb je ook een goede stevige broek nodig die tegen weer en wind kan en waar je mee kan wandelen en bewegen. Het doorstaat bij scouting nogal wat zo'n broek. Dus dan graag de Barents Pro of de Keb trousers.
7 jaar geleden door Tom van hoof
Hallo.ik wil graag de barents pro testen, in navolging van barents ga ik deze zomer naar Spitsbergen om daar onderzoek naar het klimaat te doen, ik ga een week kamperen onder ruige omstandigheden met ijsberen op de loer. Een ideale situatie om te testen of deze broek zijn naam waardig is..
7 jaar geleden door Jolanda
Ik zou graag een Karl of Keb broek meenemen tijdens mijn tocht/trekking in de Himalaya. Foto's van de broek, mooie landschappen, en vergezichten zal ik sturen. Hebben jullie de broeken ook in damesmodel?
7 jaar geleden door Mikis van Boeckel
Om het jaar 2017 door te komen heb ik een stevige broek nodig die niet na een seizoen al aan vervanging toe is! Vandaar dat ik graag de Fjällräven Barents Pro wil uittesten om te kijken of die robuust genoeg is voor actief gebruik in alle seizoenen boven de poolcirkel.
Momenteel ben ik mijn master in geologie aan het volgen bij UiT the Arctic University of Norway in Tromsø met een specialisatie in gletsjers. Voor mijn masters geologie is het noodzakelijk om het veld in te gaan in verschillende bergachtige gebieden om de gletsjers te bestuderen. Vanuit Tromsø licht het dan voor de hand om naar Spitsbergen te gaan voor de gletsjers. Ik ben van plan om in het jaar 2017 de bergen van Noord Noorwegen te ontdekken door het hele jaar heen. Ook ben ik van plan om verschillende vakken en mijn master thesis op Spitsbergen te volgen.
Het idee is om elk weekend naar buiten te gaan om zo de ruige bergen van het Noorden ultiem te beleven in alle weersomstandigheden. Ik hoop dat een robuuste broek zoals de Barents Pro me daarbij kan helpen en mij niet teleurstelt na het eerste avontuur!
7 jaar geleden door Robbert
Ik zou graag de Keb Trousers willen testen! Ik zit op de scouting, wat een ideale omgeving is om de broek te testen op zijn slijtvastheid. Daarbij ga ik geregeld naar Zweden waar ik deze broek graag mee naartoe neem!
7 jaar geleden door L Schorren
Voor mijn partner die in de hondensport zit lijkt het mij ideaal om zoeen robuuste multifunctionele broek te dragen, helemaal nu het weer kouder en natter wordt. De skibroeken die hij nu draagt belemmeren hem toch min of meer in zijn bewegingen. Met een Karl Pro Hydratic kan hij volop bewegen en zich dus 100 % op de hond en de sport concentreren.
7 jaar geleden door Lotte
Supergraag zou ik de Barents Pro willen testen, heb er al veel goede verhalen over gehoord en heb precies zo'n broek hard nodig! In weer en wind zijn mijn vriend en ik een houten skelet huisje aan het bouwen en daarbij heb ik al een aantal spijkerbroeken stuk getrokken door ergens achter te blijven haken. En dan heb ik het nog niet eens over hoe een spijkerbroek voelt als je hem nat aanhebt; klef, plakkerig, koud. Allemaal problemen waar ik van verwacht dat deze broek oplossingen bied! Daarnaast is dit een broek waar ik de komende jaren nog perfect in verwacht te kunnen hiken, tuinieren, klussen en nog veel meer!
7 jaar geleden door Daphne
Graag wil ik de Keb Trouser testen. Ik jaag met mijn 4 honden en volg jachttraining 3 x per week en doe mee aan wedstrijden. Ik doe graag mee aan de test want ik ben altijd op zoek naar kwalitatief beste broeken die bestand zijn tegen alle elementen. Zou echt super zijn!
7 jaar geleden door Lisette
Graag zou ik de Fjällräven Keb Trousers willen testen. Begin januari ga ik 6 weken naar Zweden om daar te helpen met outdoor reizen en daar zou ik hem perfect kunnen uittesten. Ik heb zelf nog geen broek van Fjällräven dus dit zou een hele mooie kans en ervaring zijn om het ook voor mezelf uit te proberen.
7 jaar geleden door Steven Vermandele
Heel graag zou ik voor jullie "en natuurlijk ook een beetje voor mezelf :)" de Barents pro testen.
Volgend jaar heb ik een Alpentrektocht van 600km gepland. Hiervoor zijn natuurlijk heel wat voorbereidingen EN testen nodig om onbezorgd te kunnen vertrekken.
Mogelijkheden genoeg dus om een degelijke review te schrijven en een leuke post met mooie foto te maken.
7 jaar geleden door Sandra
Graag zou ik de fjällraven keb trouser willen testen. Waar kan dat beter dan in Zweden. Eind december loop ik daar stage bij een outdoor organisatie, dit in verband met mijn opleiding als buitensportinstructeur. Hiervoor zou deze broek een perfecte uitkomst zijn. Deze kan uitgebreid getest worden en er zal dan een review aangevuld met mooie foto's en filmpjes komen op onze website www.travel-culi.com met bijbehorende Facebook page.
7 jaar geleden door Floris Verbaan
Fjällräven de leven noemen wij het ook wel op scouting. Ik ben een grote fan van het merk en de broeken, ze hebben een goede pasvorm (ben zelf 2 meter) en zijn zeer slijtvast. Momenteel ben ik de eigenaar van de barents pro en bevalt mij prima, echter is de broek na jaren trouwe dienst aan vervanging toe. Ik zat er over te twijfelen of ik in een andere type broek zou moeten investeren en met name de Keb trousers. Ik zou dus graag de keb trousers willen testen en zou dan een goede review kunnen geven van de broek en het verschil tussen de barents pro.
7 jaar geleden door Erik Kelhout
Leuke actie! Als actieve Canadees kanovaarder in mijn 17 Ft boot (ook in wat minder weer) test ik heel graag de Karl Pro Hydratic. Dit lijkt me in fr boot een super broek. Comfortabel en sneldrogend. Ik ben lekker actief op sociale media en zal een topfoto meeleveren op een superlocatie van de boot met bepakking en een bijzondere extra passagier, mijn hond Ate
7 jaar geleden door Erwin de Jong
Welke broek:
Fjällräven Barents pro.

Waarom:
Ik ben al 21 actief lid van scouting Ragay Redoz te Harderwijk. En ben echt toe aan een goede duurzame broek. Ik heb een oude Fjällräven g1000 die ik al 8 jaar heb en nodig aan vervanging toe is. Bij ons in de vereniging heerst echt een Fjällräven cultuur en ik zou er graag weer blits En warmpjes bj willen lopen. Ik ben er heilig van overtuigd dat Fjällräven de beste broeken fabriceerd voor mijn outdoor activiteiten!

Nu maar duimen!

Vriendelijke groet,
Erwin de Jong.
7 jaar geleden door Jos
Ik draag al zeker 15 jaar Fjällräven broeken, meestal de Barents Pro. Heerlijke broeken om te dragen, prima pasvorm en lengte, heel handig met al die zakken, zeker tijdens vakantie! En de broeken die er niet meer zo mooi uitzien na langdurig dragen zijn daarna perfecte klusbroeken voor zowel binnen als buiten.
Graag zou ik de Karl Pro Hydratic willen uitproberen. Dagelijks loop ik drie uur met mijn hond Tom door en rond het Kroondomein Het Loo, weer of geen weer. Nu de tijd van 'geen weer' is aangebroken lijkt een waterafstotende/waterdichte broek mij grandioos. Hoef ik niet bij (dreigende) regen mijn regenbroek aan te trekken. Ondanks de ventilatiemogelijkheid van de regenbroek staat het natuurlijk voor geen meter en is het nog lawaaiig ook. De Fjällräven is een 'gewone' broek, valt prima over mijn wandellaarzen en na de wandeling kan de wasmachine z'n werk doen.
Het lijkt mij leuk mijn ervaringen met de Karl Pro Hydratic met anderen te delen op basis van uitgebreid gebruik in wisselende weersomstandigheden.
7 jaar geleden door Geert Zuidema
Ik zou graag de Karl Pro Hydratic willen testen, ik ben buiten het wandelen ook vaak bezig in het bos, niet om te wandelen maar om bomen te zagen. Tijdens het zagen heb ik natuurlijk een veiligheidsbroek aan, maar tijdens het opruimen is deze te zwaar en te onhandig. Omdat deze broek elastisch is en ook praktisch dat de broekspijpen afgerist kunnen worden, zou deze geschikt voor mij zijn.
7 jaar geleden door Minke Krikken
Ik zou heel graag de barents pro willen testen, ik heb tot nu toe alleen maar afdankertjes van m'n zus gekregen ( die trouwens nog steeds mooi zijn en blijven !! ) en vind de fjall raven broeken zo fijn om te dragen tijdens scouting ! Zitten altijd erg mooi en super praktisch dus je kunt er alles in kwijt ! Helaas laat mijn budget het zelf aanschaffen niet toe ???Vooral de bruine vind ik super gaaf !!
7 jaar geleden door Klaas Cloo
De Barents pro is en broek die op mijn lijf geschreven is. Ik wandel in binnen- en buitenland, zomers en in de winter.
Daar is de broek uitstekend geschikt voor zegt de beschrijving.
Net begonnen aan het trekvogelpad.
Ik ben 1.90 en nagenoeg alle broeken passen niet qua lengte van de pijp. Bij deze broek zelf te bepalen.
Uiterlijk en kleur : te gek. Wil hem graag testen.
7 jaar geleden door JMWJ Smeets
Fjällräven Keb Trousers voor bij scouting
7 jaar geleden door Sven Counotte
Omdat ik als leiding bij scouting veel buiten in de bossen ben zoek ik goede kleding welk tegen een stootje kan en goed water en vuil afstotend is. Ook veel zakken is handig om kaarten, kompas GPS en mes in op te bergen is erg handig. Hier is de Berends Pro uitermate geschikt.
7 jaar geleden door Henry Ruinemans
Super fijne kleding van Fjällräven. Voor de zomer heb ik al een broek en vorig jaar heb ik de Barents winterjas aangeschaft. Ik leef graag zoveel mogelijk buiten. Of het nu wandelen, fietsen of buiten koken is. Met onze nieuwe hond van 2 jaar maak ik lange wandelingen. Dan is een waterdichte of waterafstotende broek wel gewenst. Ik zou dan ook graag de Karl pro Hydratic testen. Ik woon in een mooie omgeving aan de IJssel tussen Zwolle en Kampen, wat leuke plaatjes voor de Facebookpagina op levert.
7 jaar geleden door Frank van der Zee
Ik zou graag de Fjällraven Keb Trousers willen testen tijdens mijn fatbike ritten en Sub24hourOvernighters. Naar verwachting zullen de soepelheid rond kruis en knieën en de ventilatiemogelijkheden zorgen voor comfort tijdens de rit. Wanneer gesloten zullen ze vast comfortabel zijn 's avonds in het bivak. Dit wil ik uiteraard graag uitproberen! Foto's en ervaringen zullen worden gedeeld op de Facebook-pagina van Keiler Cycles en mijn persoonlijke pagina.
7 jaar geleden door Ewout
Ik ben nog op zoek naar een geschikte broek die goed tegen het herfstachtige weer kan, daar lijkt de Karl Pro Hydratic de perfecte broek voor. De broek wil ik graag testen tijdens het fietsen naar m'n werk, het geocachen en natuurlijk naar de scouting. De broek zal dus goed getest worden!
7 jaar geleden door Maurice Sosef
Hallo, Ik ben als vrijwilliger bij o.a. Staatsbosbeheer en actief met de Land Rover Defender in het veld op zoek naar een stevige outdoorbroek.
Ik zou dan ook heel graag de Barents Pro willen testen in het veld met de diverse outdoor activiteiten.
7 jaar geleden door Albert
Mijn broeken slijten altijd erg snel en worden snel smerig als ik aan het klussen ben. De korte broek die ik heb van Fjälräven gaat veel langer mee dan andere broeken en is eenvoudig schoon te houden. Dit merk is uitzonderlijk en daarom wil ik graag testen in Ermelo of lange broeken dezelfde status hebben. Mijn verwachting is dat dit ook het geval zal zijn, maar een test kan dit pas echt uitwijzen.... een dorpsgenoot ....
7 jaar geleden door Hans van der Kooij
Ik zou graag de Barents Pro willen proberen. Zit goed in de zomerkleren maar niet zo in de winter outdoorkleding. Gewoon omdat ik nog geen geschikte kleding heb gevonden en ik een typisch zomermens ben. Toch wil ik het graag uit proberen. Eerlijk gezegd weerhoudt de prijs mij een beetje om het zo aan te schaffen. Kijk al langer naar Fjällräven. Mooi en sterk merk. Ik kom dus graag in aanmerking om te testen.
7 jaar geleden door M R
L.s.

Ik zou graag de Barentz Pro testen. Waterafstotend en winddicht. Ideaal om met de hond te gaan wandelen e/o fietsen.
Mijn benen blijven warm en droog dus dan kom je lekker ver.
7 jaar geleden door Martijn Stijf
Ik zou graag de fjallraven keb trousers uitproberen. Ik ben al een tijdje op zoek naar een broek die ik kan gebruiken op een speed-pedelec voor dagelijks woon-werk verkeer van 30 km enkele reis door weer en wind. Ik hoop een broek te vinden die ik tijdens meerdere weersomstandigheden kan gebruiken omdat ik maar een broek mee wil nemen op reis en het weer s'morgens anders kan zijn als smiddags. Daarnaast moet de broek een goede pasvorm hebben, wind en water afstotend zijn vanwege de snelheid en sportief ogen!
7 jaar geleden door Ron
Barents pro lijkt mij wel wat, kijken of een wandelbroek echt prettiger zit dan een spijkerbroek.
7 jaar geleden door H Jeths
Ja ik wil de Barents Pro wel graag proberen.
Wandel graag met mijn vrouw ook wel als de zon niet schijnt.
Voor die gevallen lijk mij deze broek erg geschikt.
En een bericht terug is natuurlijk over hoe hij bevalt van zelf sprekend.
7 jaar geleden door E. van Bloemendaal
Omdat er geen damesbroek een bijstaan: voor mijn man de Keb-trousers. Hij heeft een Nils, maar hij zou heel graag de Keb uit proberen bij onze vakantie met de Land Rover (altijd wildkamperen) en met activiteiten een van de LandRover club. Verder gaan we vaak geocachen en doen we aan natuurfotografie, allemaal dingen waar bij hij graag de extra bewegingsvrijheid zou testen....En al het werk om het huis in winter en voorjaar (we wonen "buiten" en zijn zeer tested op onze FjallRaven spullen!) zal top gaan met de Keb trousers denk ik. Kortom: op veel vlakken door hem te testen!. We kunnen naar de winkel komen voor de maat.
7 jaar geleden door E.G. Gorlitz
De Barents Pro zou ik graag willen uitproberen, Ik kampeer (op de ouderwetse manier in een tentje met zo min mogelijk spullen bij me, lees kleding) dan maken we veel wandelingen en fietsen graag. Maar ook thuis wandel ik veel en ben veel buiten bezig. Ik zou graag uitproberen hoe dit kledingstuk zich houd onde alle weersomstandigheden en dat je er dan ook nog leuk uit ziet. Ook heb ik een hekel aan tassen meesjouwen dus veel zakken zijn een pro.
7 jaar geleden door Pim van de Laak
Ik wil de barents pro wel uittesten als ik in de biesbosch aan het fotograveren ben
7 jaar geleden door Masson Jill
Reeds in het bezit van de barentspro ... uitermate tevreden over en zeer benieuwd hoe de karl pro hydratic zich gedraagt bij de outdooractiviteiten ! Zou een leuke aanwinst zijn voor aankomende 10daagse hike in Noorwegen ...
7 jaar geleden door Loes Kolk
Bij het trainen van onze reddingshonden zijn wij vaak in het bos en veld te vinden. Daarbij lopen we door dichte bossen, brandnetels en bramenstruiken. Ook de enkele modderpoel of sloot wordt hierbij niet ontweken. Daarom zou het fantastisch zijn om de Keb Trousers te mogen uitproberen.
7 jaar geleden door Jolanda Schuur
Mijn man zou wel zo'n broek willen testen. Ik zou eigenlijk niet weten welk model er voor hem goed zou zijn. Maar hij draagt het liefst broeken met zakken aan de zijkant. Spijkerbroeken vind hij verschrikkelijk dus loopt hij veel te vaak in zijn werkkleding. (Schildersbroeken) ik wil hem ook wel eens in een andere broek zien. ;-)
Zelf zou ik ook wel zo'n broek willen passen in een dames model. Die kan ik mooi gebruiken met mijn buitenactiviteiten. Zoals buitenkoken voor groepen. Ik ga letten op of ze een beetje charmant staan en lekker dragen en handig zijn. Met vakken op de juiste plekken.
7 jaar geleden door Kees
Al zeker 30 jaar gebruiker van dit merk. Niet alleen broeken, maar jassen en vesten. Perfecte pasvorm en goede kwaliteit. Gebruik een oude broek al jaren als wekbroek hij het sleutelen aan klassieke motoren? Blijft ok! De parents pro lijkt mij goed en zou ik graag testen.
7 jaar geleden door Hjalmar Vogel
Het zou een goede reden zijn om terug te gaan op scouting... én kijken of hij Festival-opbouw bestendig is! Uiteraard heb ik het over de klassieke Barents-broek! Mijn huidige is namelijk gesneuveld tijdens het opbouwen van een festival! (Niet echt hufterproof kennelijk..) Voor de maat kom ik wel even passen hoor!
7 jaar geleden door W. Landman
Ik zou graag de fjällräven Keb trousers willen testen. Mijn broekmaat is : 52. Ik ben bijna dagelijks in het veld te vinden. Ik hou van stevige kleding die ook tegen een stootje kan en toch lekker zit.
7 jaar geleden door Niels Priester
Ik wil de Keb Trousers proberen omdat die prima past bij mij! Zeker op scouting komt deze broek zeer goed van pas! Slijtvast en een goede pasvorm passen zeer goed bij de scouting. De broek moet tegen een stootje kunnen tijdens een spel, een hike of houtkloven.
7 jaar geleden door Roderik Peeters
Wanneer ben ik niet buiten? Als ik aan het werk ben... Naast mijn collectie Keb Jassen mis ik helaas wel de Keb Trousers, die zouden mijn collectie natuurlijk af maken. Naast een leuke Facebook Post zal ik een leuke review maken op mijn persoonlijke blog. Ik zal de komende tijd meerdere keren een goede outdoor broek nodig hebben i.v.m. outdoor activiteiten, de Keb Trouser zal dan ook flink getest worden tegen het weer, comfort en de sterkte van het materiaal!