• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Tips - Cadeautjes voor onder de boom

Tips - Cadeautjes voor onder de kerstboom

De Kerstdagen staan weer voor de deur en het kerstshoppen gaat beginnen. Misschien ben jij wel iemand die op het laatste moment alle kerstinkopen doet of ben je juist iemand die in de zomer al begint met cadeautjes scoren. Om je alvast op weg te helpen met het zoeken van cadeautjes voor onder de boom geven wij je 10 leuke Kerstcadeau tips.

Cobb Kookboek
Voor de kok met een Cobb die meer wil leren bereiden dan de standaard hamburgers en spiesjes. Maar liefst 60 smakelijke recepten voor de Cobb barbecue van chef David Cheer. Met recepten voor bijgerechten en toetjes voor een complete maaltijd. Dat wordt smullen tijdens de feestdagen!

Cobb kookboek >>

Weber BBQ bijbel
Heb jij een van de vele Weber fans in jouw familie? Een goede kok, die graag nog beter wil leren bakken en grillen? Die geef je geen kookboek als Kerstcadeau maar wel deze BBQ- bijbel. Zoveel verfijnde recepten voor echt smakelijke gerechten. Maar liefst 100 tips en instructies van Jamie Purviance, de echte Weber-kenner en een fantastische kok! Dit boek verdient een mooi plekje in de boekenkast. 

Weber BBQ bijbel >>

Tips - Cadeautjes voor onder de boom

Hot Potatoes
Leuk voor de thuis-student of de thuiswerker: unieke, grappige sloffen die ook nog eens van gerecycled materiaal zijn vervaardigd. Leuk weetje: De bijnaam ’Potatoes’ gebruiken de Spanjaarden voor gaten in je sokken. Deze sokken zijn het fashion alternatief voor die kapotte sokken. Altijd leuk om als Kerstcadeau onder de boom te leggen.

Hot Potatoes sloffen >>

Fjallraven Kanken
De zeer populaire en fijne rugzak van Fjällräven, de Känken. Ooit bedacht voor de Zweedse schoolkinderen. De rugzak is rechthoekig gehouden zodat er ruimte is voor A4 mappen. De tas heeft een ideale maat voor een dagje uit, een dagje werken, wandelen of school. De Dopper past precies in het zijvak, zodat je hier makkelijk bij kunt. De Känken is in heel veel kleurtjes te verkrijgen, welke kleur is jouw favoriete Kerstcadeau?

Fjallraven Kanken rugzakken >>

Tips - Cadeautjes voor onder de boom

Deurmat rubber
Zo houdt de camper-eigenaar zijn camper droog en schoon. Met deze rubberen noppen- deurmat, de mat is 40x60 cm en heeft een grappig camper-patroon. Voor de echte camperfan een musthave. Een deurmat voor de schone voetjes wordt altijd goed ontvangen door de caravan/camper liefhebbers als Kerstcadeau:-)

Deurmat rubber Camper >>

Leveller met Wielkeg
Oké, dit is wel een heel praktisch cadeau voor onder de boom. Maar een camper/caravan kampeerder zal hier wel echt heel blij mee zijn. Met deze leveller staat je camper of caravan in no-time waterpas. Dat scheelt een hoop gedoe bij het installeren op de camping en zit je sneller te relaxen met een lekker koud drankje.

Leveller met wielkeg >>

Tips - Cadeautjes voor onder de boom

Omnia oven
Op zondagochtend op de camping zelf je brood afbakken of een lekkere cake bakken? Ja, dat kan nu echt met de Omnia campingoven! Je gebruikt de Omnia op je eigen (camping)fornuis. Er zijn veel recepten voor de Omnia, zo kun je er zelfs een ovenschotel in maken of een biefstuk Stroganoff, zo zijn er veel mogelijkheden, dat wordt smullen!

Omnia producten >>

Human Comfort Cosy lamp
Geef een lichtje in deze donkere dagen! Deze oplaadbare lamp van Human Comfort gaat lang mee en is ook dimbaar voor meer sfeer. De lamp heeft zelfs nog een ingebouwde bluetooth speaker, en zorgt ervoor dat je overal lekker kunt lezen of chillen met je favoriete Playlist.

Human Comfort lamp Florac>>

Tips - Cadeautjes voor onder de boom

Dopper
De welbekende Dopper met een ‘message in a bottle’. Geen eenmalige plastic flesjes meer kopen verbetert het milieu en zo draag ook jij je steentje bij. De Dopper is voor iedereen een geschikt Kerstcadeau: de scholier, de kampeerder, de kantoorwerker en de wandelaar. De dop is tegelijk een klein glaasje, zo kun je ook onderweg ‘proosten’ op jouw avontuur! 

Dopper collectie>>

Stanly
Stanley staat al lange tijd bekend om zijn stoere, volledig stalen thermosfles. De fles heeft de eigenschappen van vacuüm-isolatie met de duurzaamheid van staal. Ook de pannen, mokken en koelboxen van Stanley hebben een stoere robuuste uitstraling. Hier maak je een liefhebber van wandelen, hiken en outdoor echt heel erg blij mee!

Stanly >>

Tips - Cadeautjes voor onder de boom