• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Met de Bardani Airspace naar het zonnige Toscane

Kamperen met de Bardani Airspace

Zomer 2019: Rogier Soetens bracht samen met zijn vrouw Jacqueline en twee zoons, Naud en Vigo, de zomer door in Italië. Met zijn vieren verbleven zij tweeënhalve week op de camping in het zonnige Toscane. Zij vinden het heerlijk om lekker in de natuur te zijn. Genieten van de rust, de bergachtige omgeving en de kinderen eropuit zien gaan met vriendjes. Zij gingen het avontuur aan in de opblaasbare Bardani Airspace 340 TC tent.

Wat wij fijn vinden aan kamperen is het hebben van je eigen plekje, lekker in de natuur. Gelijk buiten staan wanneer je wakker wordt. Als gezin ben je lekker dicht bij elkaar en breng je samen veel tijd door. Hiernaast heb je veel sociale contacten en ontstaan er vaak leuke gesprekken. Ook houden wij wel van wat luxe. Lekker veel spullen mee zoals ons koffiezetapparaat. Daar genieten we dan echt van!

Met de Bardani Airspace naar het zonnige Toscane

Dit jaar kozen we voor een wat kleinere camping, Barco Reale in het plaatsje Lamporecchio in Toscane. Hier waren zo’n 400 plekken. Op deze camping konden Naud en Vigo lekker op stap met anderen. Zij hadden een groepje vrienden die tegelijkertijd ook een beetje voor hen zorgden. De jongens gingen bijvoorbeeld naar de kinderdisco. Wij konden dan even lekker in alle rust een boek lezen en een bakje koffie drinken voordat wij daar ook heen gingen. Er was ook een leuk zwembad en we gingen dagelijks om 5 uur met zijn allen op pad voor een voetbaltoernooi. Daar zijn ik en mijn zoons namelijk gek op! Mijn vrouw zat dan lekker aan de kant te kletsen met de andere ouders. Na afloop aten we ook nog een ijsje. Wij houden dus wel van een levendige camping. De kinderen lekker bezig zien zijn terwijl wij met zijn tweetjes lekker relaxen is voor ons puur genieten!

Met de Bardani Airspace naar het zonnige Toscane
Met de Bardani Airspace naar het zonnige Toscane

Wat wij ten eerste fijn vinden aan Toscane is het prachtige weer! Ook kan ik erg genieten van een Italiaanse espresso en een heerlijke pizza. Tijdens de autoritten in het bergachtige landschap konden wij uitkijken op de prachtige dalen en de olijf- en wijnvelden. Zo reden wij op een dag ook naar het stadje Lucca. Dit was vanaf onze camping een trip van ongeveer een uur. Het plaatsje is omringd door een verhoogde muur. Hier hebben wij een fietskarretje gehuurd voor ons vieren. De jongens zaten dan voorin naast elkaar en wij erachter. Vanaf de muur hadden wij een prachtig uitzicht over de hele stad!

Wij hebben onze gehele vakantie doorgebracht in de opblaasbare Bardani Airspace 340 TC tent. Omdat wij met een gezin op pad gaan, kijken wij bij het aanschaffen van een tent voornamelijk naar het gebruiksgemak. Het opzetten en afbreken van deze tent hebben wij als erg prettig ervaren! Dit komt voornamelijk doordat deze uit één compartiment bestaat en je geen tentstokken meer nodig hebt. Je hoeft de tent alleen maar uit te leggen en op te pompen.

 

Met de Bardani Airspace naar het zonnige Toscane

Eén woord voor de Bardani Airspace in het dagelijks gebruik? Geweldig! De slaapcompartimenten zijn ruim genoeg om lekker met zijn vieren in te kunnen slapen. Maar wat bij ons echt heel goed beviel, is het ruime middengedeelte van de tent. Hierdoor krijg je echt een huiskamer gevoel. Wij hebben er bijvoorbeeld een keuken- en kledingkastje neergezet. Ook kun je spullen kwijt in de hoeken zodat je de tent opgeruimd kunt houden tijdens de vakantie. Zeker handig met de kinderen die natuurlijk speelgoed hebben liggen.

Met de Bardani Airspace naar het zonnige Toscane

Al met al is de Bardani Airspace 340 TC dus gewoon heel goed bevallen. Het is een mooie, ruime tent met een hoog gebruiksgemak. Het opzetten en afbreken gaat snel en prettig. Aan het einde van de vakantie vouw en rol je de tent gemakkelijk op. Hup de auto in en klaar is kees. Voor onze langere vakantie op de camping met twee kinderen vonden wij de tent echt perfect!

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de opblaasbare tenten van Bardani? Neem dan een kijkje op onze website of kom langs in onze winkel om de sfeer te proeven!

Bardani tenten & meer>>

Met de Bardani Airspace naar het zonnige Toscane