• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Vakantie Checklist

Vakantie Checklist

'Ik ga op vakantie en ik neem mee....' Een leuk spelletje om de tijd te doden onderweg naar de vakantie bestemming, maar een goede vakantie checklist is natuurlijk nooit weg. Want je wilt niet op de camping aankomen en er achterkomen dat je iets belangrijks bent vergeten. Om ervoor te zorgen dat je met een goede voorbereiding op pad gaat hebben wij een handige vakantie checklist voor je gemaakt. Check, check, double check! 

Je denkt altijd wel aardig goed te weten wat je allemaal mee moet nemen, maar toch is zo'n vakantie checklist altijd erg handig! Denk bijvoorbeeld aan de vignetten die je in bepaalde landen moet hebben, of zou je niet in de haast je verzekeringspapieren kunnen vergeten? Of wat dacht je van alle spullen die er mee moeten in je toilettas. En hele rits aan medicatie, je zonnebrand en niet te vergeten DEET tegen al die vervelende insecten. Alles is terug te vinden op onze vakantie checklist! Super handig en zo kan je met een gerust gevoel op vakantie gaan.

Mis je nog iets op onze vakantie checklist? Laat het ons dan weten! En anders een hele fijne zomervakantie gewenst namens het team van Kampeerwereld Hendriks!

Eline
Over Eline
Eline is een gedreven buitenmens. Sinds 2014 houdt Eline zich bezig met social media, de blog en de klantenservice.