Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

Outdoor winkel

Hoogwaardige outdoor kleding, stevige wandel- en bergschoenen

Wie graag de bergen of het bos in gaat, weet dat een goede outdoor uitrusting van groot belang is. Kampeerwereld Hendriks is dan ook een echte outdoor winkel te noemen. Hoogwaardige outdoor kleding, stevige wandel- en bergschoenen of een complete outdoor uitrusting. Hoe lang je ook op pad gaat, of wat voor weertype je op gaat zoeken, er is altijd wel de juiste uitrusting te vinden.

Wandelschoenen

De keuze voor de juiste wandelschoen is erg belangrijk. Comfortabel lopen, zonder last te krijgen van blaren is natuurlijk gewenst. Voor ieder soort terrein is er wel een specifieke schoen die daar geschikt voor is. Een stevige bergwandeling in Zwitserland verreist natuurlijk een ander soort schoen dan een asfalt wandeling door het vlakke Nederland.

Bij de aanschaf van een wandelschoen moet je keuzes maken in stijfheid, waterdichtheid en de afwikkeling van de schoen. Heb je brede of smalle voeten? Dat maakt niet uit. Voor beide soorten voeten zijn alternatieven te verkrijgen. In onze outdoor winkel in Ermelo zijn de schoenen uitgebreid te passen en te testen.

Outdoor kleding

De echte ‘outdoor mens’ weet hoe belangrijk de juiste outdoor kleding is. Deze functionele kleding heeft als doel om je buiten warm, droog en comfortabel te houden. De keuze voor de juiste outdoor kleding is erg afhankelijk van jouw outdoor activiteiten. Kampeerwereld heeft kleding beschikbaar voor ieder weertype, van hitte tot extreme kou. Vaak wordt er gewerkt met het laagjes systeem. Iedere laag heeft een specifiek doel:

  1. De eerste laag zorgt voor het afvoeren van vocht
  2. De tweede laag zorgt voor de warmte regeling
  3. De buitenste laag zorgt voor bescherming tegen de elementen

Outdoor uitrusting

Een goede outdoor ervaring is niet compleet zonder een goede outdoor uitrusting. Dit is één van de belangrijkste details tijdens een hike, trekking tocht of bergbeklimming. Een comfortabel lichtgewicht stoeltje of goede verlichting is essentieel voor een comfortabele kampeerervaring. In onze outdoor winkel is alles te vinden van hoofdlampjes tot aan multi-fuel branders.

Bergsport

Ook voor de echte bergsporters hebben wij een compleet assortiment in onze outdoor winkel te vinden. In de winkel in Ermelo hebben wij namelijk een shop-in-shop, waar alle essentiële bergsportartikelen te vinden zijn.