Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*
Klamboes

Klamboes

Zeker in tropische landen kan je nogal wat last ondervinden van muggen en andere insecten.

Lees meer

Voorkom slapeloze nachten

Zeker in tropische landen kan je nogal wat last ondervinden van muggen en andere insecten. Op zich niet erg maar wanner ze ziektes over kunnen brengen en je nachtrust verstoren is het klaar. Om toch deze reizen te maken kan je gewoon een klamboe / musquito net meenemen. Deze hang je over je slaapplek en je bed is zo goed als mug vrij. Zo hoef je ook niet te blijven smeren met DEET en kan je gewoon fris je bed in. De meeste klamboes zijn niets anders dan een net waarvan de mazen zo fijn zijn dat muggen hier niet doorheen kunnen. Er zijn ook klamboes die geïmpregneerd zijn met een anti muggen middel. Zo komen ze niet een in de buurt van je bed.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Bij klamboes denken mensen vaak aan tropische regenwouden en hutjes maar ze vergeten dat je bij ons net zoveel last kan hebben van insecten en dan vooral de muggen. Niet door de overdraagbare ziektes maar wel die irritante muggenbulten die de hele dag blijven jeuken. Om dit tegen te gaan kan je in Nederland net zo goed een klamboe boven je bed hangen. Zo heb je niet alleen op reis betere nachten maar gewoon thuis ook. Een ander voordeel hiervan is dat je er ook een vakantie gevoel van krijgt en niets geeft zoveel ontspanning als vakantie. Mis je alleen nog het zand als je je bed uitstapt.

Wanneer je op reis gaat naar een tropische bestemming of je weet van te voren dat er veel insecten zijn daar waar je moet slapen, dan zijn klamboes een echte uitkomst. Klamboes zorgen er namelijk voor dat insecten niet binnen kunnen komen, de gaatjes zijn zo fijn dat deze vervelende beestjes hier niet doorheen kunnen. Ook zijn er klamboes die geïmpregneerd zijn, deze beschermen je nog beter tegen bijvoorbeeld malaria muggen. Binnen onze collectie vind je klamboes van de merken Care Plus, Travelsafe en Cocoon. Stuk voor stuk goede merken die betrouwbare producten maken en dus ook hun klamboes!

Klamboes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo heb je ze voor 1 persoon of 2 personen, maar ook de vorm kan verschillen. Zo zijn er de belvormige klamboes, deze hebben altijd een ring aan de bovenkant waar vanuit de klamboe naar beneden valt. Je kan hem aan het plafond bevestigen zodat hij over het bed heen valt. Ook is er de box klamboe die aan alle 4 de punten vast wordt gemaakt en zo een box om het bed vormt. Naar klamboes voor je bed hebben wij ook klamboes voor over je hoofd, als je naar de jungle gaat bijvoorbeeld.