• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Klamboes

Klamboes

Zeker in tropische landen kan je last ondervinden van muggen en andere insecten. Lees meer

Voorkom slapeloze nachten met klamboes

Zeker in tropische landen kan je last ondervinden van muggen en andere insecten. Op zich niet erg maar wanneer ze ziektes over kunnen brengen en je nachtrust verstoren is het klaar. Om toch deze reizen te maken kan je gewoon een klamboe / musquitonet meenemen. Deze hang je over je slaapplek en je bed is zo goed als mug vrij. Zo hoef je ook niet te blijven smeren met DEET en kan je gewoon fris je bed in. Er zijn ook geïmpregneerde klamboes met een anti muggen middel. Zo komen ze niet eens in de buurt van je bed.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Bij klamboes denken mensen vaak aan tropische regenwouden en hutjes maar ze vergeten dat in Europa net zoveel last kan hebben van insecten en dan vooral de muggen. Niet door de overdraagbare ziektes maar wel die irritante muggenbulten die de hele dag blijven jeuken. Om dit tegen te gaan kan je in Nederland net zo goed een klamboe boven je bed hangen. Zo heb je niet alleen op reis betere nachten maar thuis ook. Een ander voordeel is dat je er ook een vakantie gevoel van krijgt en niets geeft zoveel ontspanning als vakantie. Mis je alleen nog het zand als je je bed uitstapt!

Klamboes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo heb je ze voor 1 persoon of 2 personen, maar ook de vorm kan verschillen. Zo zijn er de belvormige klamboes, deze hebben altijd een ring aan de bovenkant waar vanuit het horrengaas naar beneden valt. Je kan hem aan het plafond bevestigen zodat hij over het bed heen valt. Ook is er de box klamboe die aan alle 4 de punten vast wordt gemaakt en zo een box om het bed vormt. Naast klamboes voor je bed hebben wij ook muskietennet voor over je hoofd, voor als je naar de jungle gaat bijvoorbeeld.